Wat wil Nederland weten (e-Book)

over de totstandkoming van de Nationale Wetenschapsagenda

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Malou van Hintum

EPUB met digitaal watermerk | November 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bijna twaalfduizend vragen zijn er ingediend voor de Nationale Wetenschapsagenda. Elke Nederlander mocht een vraag stellen aan de wetenschap – een wereldprimeur! – en van die kans is ruim gebruik gemaakt. Duizenden burgers legden hun zorgen en fascinaties voor, die over van alles gaan: het heelal, Alzheimer, robots, verdriet en dood, liefde en bedrog, het basisinkomen, gezond voedsel, duurzame energie, slaap, haaruitval, internet, de wetenschap zelf, en nog honderden onderwerpen meer. Dit boek beschrijft hoe al die vragen terecht zijn gekomen in de Agenda, wie zich daar tegenaan hebben bemoeid, welke hindernissen overwonnen moesten worden en wat de uiteindelijke uitkomst is van dit proces. Je vindt een royale greep uit de vragen en natuurlijk de Agenda zelf. Ook vertellen vragenstellers van 5 tot 85 jaar oud waarom juist déze kwestie hen bezighoudt. Allemaal mensen die hun eigen antwoord geven op de vraag: Wat wil Nederland weten?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Malou van Hintum
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038801520
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2015
Bestandsgrootte
1283111 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
182

Beschrijving

Bijna twaalfduizend vragen zijn er ingediend voor de Nationale Wetenschapsagenda. Elke Nederlander mocht een vraag stellen aan de wetenschap – een wereldprimeur! – en van die kans is ruim gebruik gemaakt. Duizenden burgers legden hun zorgen en fascinaties voor, die over van alles gaan: het heelal, Alzheimer, robots, verdriet en dood, liefde en bedrog, het basisinkomen, gezond voedsel, duurzame energie, slaap, haaruitval, internet, de wetenschap zelf, en nog honderden onderwerpen meer.
Dit boek beschrijft hoe al die vragen terecht zijn gekomen in de Agenda, wie zich daar tegenaan hebben bemoeid, welke hindernissen overwonnen moesten worden en wat de uiteindelijke uitkomst is van dit proces. Je vindt een royale greep uit de vragen en natuurlijk de Agenda zelf. Ook vertellen vragenstellers van 5 tot 85 jaar oud waarom juist déze kwestie hen bezighoudt. Allemaal mensen die hun eigen antwoord geven op de vraag: Wat wil Nederland weten?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Malou van Hintum
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038801520
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2015
Bestandsgrootte
1283111 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
182