Wat niemand ziet (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Huib Modderkolk

EPUB met digitaal watermerk | September 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Geactualiseerde uitgave met nieuw hoofdstuk en voorwoord Onderzoeksjournalist Huib Modderkolk deed jarenlang onderzoek naar de digitale wereld. Hij begon als leek, maar won steeds meer het vertrouwen van bronnen, die hem de schaduwkant van de moderne wereld toonden. Modderkolk beschrijft stapsgewijs hoe groot de afhankelijkheid van technologie is en welke risico's daarmee gepaard gaan. Vijandige regimes dringen ongezien Nederlandse organisaties binnen en overheden en bedrijven slurpen data. Iedere ontdekking roept nieuwe vragen op. Wie leest mee met onze appjes? Hoe ver reiken de tentakels van de Nederlandse veiligheidsdiensten? En hoe kunnen we onszelf beschermen?Aan de succesvolle eerste editie, die tienmaal herdrukt moest worden, voegde Modderkolk een actueel voorwoord en hoofdstuk toe. Daarin laat hij een nieuw onderdeel van de online strijd zien: het beïnvloeden van het maatschappelijk sentiment. Twee Spanjaarden foppen sociale media, maar verliezen de controle over hun uitvinding. Als het middel vervolgens in Russische handen valt, is de geest uit de fles.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Huib Modderkolk
Uitgever
Podium Uitgeverij
ISBN
9789057599811
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2019
Bestandsgrootte
1839423 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Beschrijving

Geactualiseerde uitgave met nieuw hoofdstuk en voorwoord

Onderzoeksjournalist Huib Modderkolk deed jarenlang onderzoek naar de digitale wereld. Hij begon als leek, maar won steeds meer het vertrouwen van bronnen, die hem de schaduwkant van de moderne wereld toonden. Modderkolk beschrijft stapsgewijs hoe groot de afhankelijkheid van technologie is en welke risico's daarmee gepaard gaan. Vijandige regimes dringen ongezien Nederlandse organisaties binnen en overheden en bedrijven slurpen data. Iedere ontdekking roept nieuwe vragen op. Wie leest mee met onze appjes? Hoe ver reiken de tentakels van de Nederlandse veiligheidsdiensten? En hoe kunnen we onszelf beschermen?


Aan de succesvolle eerste editie, die tienmaal herdrukt moest worden, voegde Modderkolk een actueel voorwoord en hoofdstuk toe. Daarin laat hij een nieuw onderdeel van de online strijd zien: het beïnvloeden van het maatschappelijk sentiment. Twee Spanjaarden foppen sociale media, maar verliezen de controle over hun uitvinding. Als het middel vervolgens in Russische handen valt, is de geest uit de fles.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Huib Modderkolk
Uitgever
Podium Uitgeverij
ISBN
9789057599811
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2019
Bestandsgrootte
1839423 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272