Wat je nooit zult weten (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Nicole Chung

EPUB met digitaal watermerk | December 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Nicole Chung werd maanden te vroeg geboren en vervolgens voor adoptie afgestaan door haar Koreaanse ouders. Ze groeide op in een liefhebbende witte familie, ervan overtuigd dat haar biologische ouders het ultieme offer hadden gebracht om haar een beter leven te geven. Met de jaren leerde Nicole leven met de vooroordelen die haar gezinsleden niet zagen en met de nooit-aflatende vragen over haar identiteit, van zichzelf en van haar omgeving. Tot ze zelf een kind verwachtte en de twijfel de kop opstak: was het mooie sprookje dat haar al die jaren werd verteld wel de hele waarheid? Teder en genuanceerd vertelt Nicole Chung over haar zoektocht naar de mensen die afstand van haar deden, over verrassende verbintenissen en over pijnlijke familiegeheimen. Wat je nooit zult weten is onmisbaar voor iedereen die zich ooit heeft afgevraagd: wat maakt je tot wie je bent?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nicole Chung
Uitgever
Querido
ISBN
9789021417646
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2019
Bestandsgrootte
1984526 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
209

Beschrijving

Nicole Chung werd maanden te vroeg geboren en vervolgens voor adoptie afgestaan door haar Koreaanse ouders. Ze groeide op in een liefhebbende witte familie, ervan overtuigd dat haar biologische ouders het ultieme offer hadden gebracht om haar een beter leven te geven. Met de jaren leerde Nicole leven met de vooroordelen die haar gezinsleden niet zagen en met de nooit-aflatende vragen over haar identiteit, van zichzelf en van haar omgeving. Tot ze zelf een kind verwachtte en de twijfel de kop opstak: was het mooie sprookje dat haar al die jaren werd verteld wel de hele waarheid?
Teder en genuanceerd vertelt Nicole Chung over haar zoektocht naar de mensen die afstand van haar deden, over verrassende verbintenissen en over pijnlijke familiegeheimen. Wat je nooit zult weten is onmisbaar voor iedereen die zich ooit heeft afgevraagd: wat maakt je tot wie je bent?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nicole Chung
Uitgever
Querido
ISBN
9789021417646
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2019
Bestandsgrootte
1984526 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
209