Wat hebben ze nu weer bedacht (e-Book)

Prijs € 16,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Johanna Kroon

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Kent u het gevoel dat medewerkers geen zin hebben in weer een verandering? Ziet u regelmatig de energie uit zulke trajecten weglekken? Loopt u tegen weerstand aan, kent u uit eigen ervaring het frustrerende gevoel dat mensen al afhaken voor het veranderproces goed en wel is begonnen? Dit boek biedt een oplossing en een uitweg. Het laat zien hoe u met één simpel principe de kans vergroot dat veranderingen tot een succes worden. Dit principe klinkt u misschien paradoxaal in de oren: u moet het veranderdoel op de tweede plaats zetten. Richt u eerst op de relaties binnen het team of binnen de organisatie. Relatie eerst, veranderdoel daarna. Wat hebben ze nu weer bedacht bevat niet de zoveelste verandermethode met bijbehorend stappenplan. Het laat u kennismaken met een houding die uw kansen op succesvol veranderen vergroot, ongeacht het type organisatie, uw veranderdoel, de fase waar het proces in zit of de verandermethode die u volgt. Dit boek is dan ook voor managers, projectleiders, communicatiemanagers en -medewerkers, adviseurs en iedereen die in een organisatie dingen wil veranderen. Of het nu gaat om profit- of not-for-profitorganisaties.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Johanna Kroon
Uitgever
Van Duuren Management
ISBN
9789089651334
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2012
Bestandsgrootte
1341216 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120

Beschrijving

Kent u het gevoel dat medewerkers geen zin hebben in weer een verandering? Ziet u regelmatig de energie uit zulke trajecten weglekken? Loopt u tegen weerstand aan, kent u uit eigen ervaring het frustrerende gevoel dat mensen al afhaken voor het veranderproces goed en wel is begonnen?

Dit boek biedt een oplossing en een uitweg. Het laat zien hoe u met één simpel principe de kans vergroot dat veranderingen tot een succes worden. Dit principe klinkt u misschien paradoxaal in de oren: u moet het veranderdoel op de tweede plaats zetten. Richt u eerst op de relaties binnen het team of binnen de organisatie. Relatie eerst, veranderdoel daarna.

Wat hebben ze nu weer bedacht bevat niet de zoveelste verandermethode met bijbehorend stappenplan. Het laat u kennismaken met een houding die uw kansen op succesvol veranderen vergroot, ongeacht het type organisatie, uw veranderdoel, de fase waar het proces in zit of de verandermethode die u volgt. Dit boek is dan ook voor managers, projectleiders, communicatiemanagers en -medewerkers, adviseurs en iedereen die in een organisatie dingen wil veranderen. Of het nu gaat om profit- of not-for-profitorganisaties.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Johanna Kroon
Uitgever
Van Duuren Management
ISBN
9789089651334
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2012
Bestandsgrootte
1341216 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120