Warmte in de winter (e-Book)

In beschermende armen / Verhaal van de liefde / Verzoening met kerst

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Nora Roberts

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Niemand van de Schotse familie MacGregor ontkomt aan de liefdevolle bemoeizucht van hun temperamentvolle stamvader, Daniel. Want hij wil hen allemaal net zo gelukkig zien als hijzelf al jaren is met zijn grote liefde, Anna…Daniel vindt het hoog tijd dat zijn drie kleindochters gaan trouwen. Gewend als hij is om altijd de touwtjes in handen te hebben, laat hij ook nu niets aan het toeval over…(1) IN BESCHERMENDE ARMENAdvocaat Laura vindt het zelf niet zo nodig, maar volgens haar grootvader Daniel moet er dringend een alarmsysteem komen in haar huis. Of heeft dit misschien iets te maken met de knappe beveiligingsexpert Royce, die vervolgens bij haar op de stoep staat?(2) VERHAAL VAN DE LIEFDEGwendolyn zet haar carrière op de eerste plaats; in haar drukke leven is geen ruimte voor de liefde. Haar grootvader stuurt echter de aantrekkelijke schrijver Branson op haar af, die voor zijn nieuwe boek meer wil weten over het ziekenhuisleven - iets waar zij als arts álles vanaf weet!(3) VERZOENING MET KERSTVoor Julia heeft Daniel de zoon van een goede vriend op het oog. Cullum en zij kennen elkaar al jaren, en kunnen elkaar al jaren niet uitstaan. Maar wat haar grootvader betreft komt daar snel verandering in. Kerstmis is immers de perfecte tijd voor verzoening!Deze verhalen zijn eerder verschenen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nora Roberts
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402559804
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2022
Bestandsgrootte
1395566 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Niemand van de Schotse familie MacGregor ontkomt aan de liefdevolle bemoeizucht van hun temperamentvolle stamvader, Daniel. Want hij wil hen allemaal net zo gelukkig zien als hijzelf al jaren is met zijn grote liefde, Anna…
Daniel vindt het hoog tijd dat zijn drie kleindochters gaan trouwen. Gewend als hij is om altijd de touwtjes in handen te hebben, laat hij ook nu niets aan het toeval over…

(1) IN BESCHERMENDE ARMEN
Advocaat Laura vindt het zelf niet zo nodig, maar volgens haar grootvader Daniel moet er dringend een alarmsysteem komen in haar huis. Of heeft dit misschien iets te maken met de knappe beveiligingsexpert Royce, die vervolgens bij haar op de stoep staat?

(2) VERHAAL VAN DE LIEFDE
Gwendolyn zet haar carrière op de eerste plaats; in haar drukke leven is geen ruimte voor de liefde. Haar grootvader stuurt echter de aantrekkelijke schrijver Branson op haar af, die voor zijn nieuwe boek meer wil weten over het ziekenhuisleven - iets waar zij als arts álles vanaf weet!

(3) VERZOENING MET KERST
Voor Julia heeft Daniel de zoon van een goede vriend op het oog. Cullum en zij kennen elkaar al jaren, en kunnen elkaar al jaren niet uitstaan. Maar wat haar grootvader betreft komt daar snel verandering in. Kerstmis is immers de perfecte tijd voor verzoening!

Deze verhalen zijn eerder verschenen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nora Roberts
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402559804
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2022
Bestandsgrootte
1395566 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256