Waarvan wij droomden (e-Book)

Prijs € 8,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Julie Otsuka

EPUB met digitaal watermerk | September 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Waarvan wij droomden vertelt het verhaal van een groep jonge vrouwen die bijna een eeuw geleden als picture brides per schip van Japan naar San Francisco werd gebracht. De slopende boottocht verbindt de vrouwen in zowel ervaring als verwachting. De onzekerheid over hun leven in Amerika geeft hun een collectieve stem, een gezamenlijke identiteit. Vanaf hun aankomst in Californië zullen ze alleen zijn in een totaal vreemde wereld. Daar ontmoeten ze hun mannen, die vreemdelingen voor hen zijn, baren ze kinderen die Amerikaans zullen zijn, en moeten ze zich redden in een taal die ze niet spreken. En juist als ze zich na jaren thuis beginnen te voelen in Amerika volgt de aanval van Japan op Pearl Harbour.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Julie Otsuka
Uitgever
Mistral
ISBN
9789048818105
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2013
Bestandsgrootte
1612731 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Waarvan wij droomden vertelt het verhaal van een groep jonge vrouwen die bijna een eeuw geleden als picture brides per schip van Japan naar San Francisco werd gebracht.
De slopende boottocht verbindt de vrouwen in zowel ervaring als verwachting. De onzekerheid over hun leven in Amerika geeft hun een collectieve stem, een gezamenlijke identiteit. Vanaf hun aankomst in Californië zullen ze alleen zijn in een totaal vreemde wereld. Daar ontmoeten ze hun mannen, die vreemdelingen voor hen zijn, baren ze kinderen die Amerikaans zullen zijn, en moeten ze zich redden in een taal die ze niet spreken. En juist als ze zich na jaren thuis beginnen te voelen in Amerika volgt de aanval van Japan op Pearl Harbour.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Julie Otsuka
Uitgever
Mistral
ISBN
9789048818105
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2013
Bestandsgrootte
1612731 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig