Waarom je dik en ziek wordt van diëten

en antwoord op de vraag; wat werkt wel?

Prijs € 19,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Linda de Pagter

Paperback | Maart 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Veel mensen zijn hun leven lang bezig met afvallen en zelden lukt het om het gewenste resultaat te behalen. Sterker nog, de kans is groot dat je, na je dieet, al je verloren kilo's terug krijgt, met bonus. Je vetpercentage wordt steeds hoger en je spiermassa wordt steeds minder. Hoe vaker je op dieet gaat, hoe erger het wordt. Daarnaast ontwikkelen veel mensen allerlei "welvaartsziekten" en raken steeds meer vermoeid. Hoe komt dit toch en is er wat aan te doen?In Waarom je dik en ziek wordt van diëten beschrijft Linda de Pagter de oorzaken van deze vervelende vicieuze cirkel. Daarnaast beschrijft ze in heldere taal, wat je kunt doen om deze cirkel te doorbreken. De oplossing is kinderlijk eenvoudig en voor iedereen toepasbaar. Dit boek neemt je mee op een avontuurlijke reis waarbij je langzaam, doch zeker zult begrijpen hoe het komt dat we met zijn allen steeds dikker en zieker worden. Als je het eenmaal doorziet, weet je exact wat te doen om het tij te keren.Aan het eind van het boek ben je blij dat je weer normaal kunt gaan eten, dat je dingen kunt doen die je leuk vindt en begrijp je dat de begrippen Slank en Gezond een heel andere betekenis hebben, dan je tot nu toe voor ogen had.Over de auteurLinda de Pagter heeft ruim 20 jaar onderzoekservaring op het gebied van voeding en gezondheid. Ze is coach, trainer en schrijfster. Haar missie is om mensen te helpen zich weer goed te voelen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Linda de Pagter
Uitgever
Linda de Pagter
ISBN
9789463450362
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Veel mensen zijn hun leven lang bezig met afvallen en zelden lukt het om het gewenste resultaat te behalen. Sterker nog, de kans is groot dat je, na je dieet, al je verloren kilo's terug krijgt, met bonus. Je vetpercentage wordt steeds hoger en je spiermassa wordt steeds minder. Hoe vaker je op dieet gaat, hoe erger het wordt. Daarnaast ontwikkelen veel mensen allerlei "welvaartsziekten" en raken steeds meer vermoeid. Hoe komt dit toch en is er wat aan te doen?
In Waarom je dik en ziek wordt van diëten beschrijft Linda de Pagter de oorzaken van deze vervelende vicieuze cirkel. Daarnaast beschrijft ze in heldere taal, wat je kunt doen om deze cirkel te doorbreken. De oplossing is kinderlijk eenvoudig en voor iedereen toepasbaar.
Dit boek neemt je mee op een avontuurlijke reis waarbij je langzaam, doch zeker zult begrijpen hoe het komt dat we met zijn allen steeds dikker en zieker worden. Als je het eenmaal doorziet, weet je exact wat te doen om het tij te keren.
Aan het eind van het boek ben je blij dat je weer normaal kunt gaan eten, dat je dingen kunt doen die je leuk vindt en begrijp je dat de begrippen Slank en Gezond een heel andere betekenis hebben, dan je tot nu toe voor ogen had.

Over de auteur
Linda de Pagter heeft ruim 20 jaar onderzoekservaring op het gebied van voeding en gezondheid. Ze is coach, trainer en schrijfster. Haar missie is om mensen te helpen zich weer goed te voelen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Linda de Pagter
Uitgever
Linda de Pagter
ISBN
9789463450362
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig