Vuurwens (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Amber Lough

EPUB met digitaal watermerk | April 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een djinn. Een prinses. En de wens die alles veranderde... Ooit leefden mensen en djinns vreedzaam samen. Maar nu woedt er een oorlog. Zayele is een vrije geest, die haar gearrangeerde huwelijk met de prins van Bagdad koste wat kost wil voorkomen. Ze moet immers haar familie en haar blinde broertje achterlaten. De djinn Najwa is in opleiding als spion in de oorlog tegen de mensen. Ze leert nog maar net hoe ver haar krachten reiken. Wanneer de meisjes elkaar toevallig ontmoeten, gebruikt Zayele een krachtige wens en wisselt van plaats met de onwillige Najwa. Maar de wens heeft onverwachte, grote gevolgen. Beide meisjes moeten nu tussen hun vijanden zien te overleven. Als het bedrog wordt ontdekt, wacht hun een zekere dood. Dan ontdekt Najwa een complot dat haar volk moet uitroeien. Hoe kan zij hen waarschuwen? ‘Een fantastisch meeslepend avontuur van een schitterende nieuwe ster aan het YA-firmament. Ik wil meer!’ Laini Taylor, auteur van o.a. Dromendochter ‘Dit boek heeft het allemaal: geesten, magie, avontuur, spanning, en een vleugje romantiek.’ ***** Goodreads ‘Een geweldige binnenkomer in de wereld van young adult fantasy.’ VOYA

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Amber Lough
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024566020
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2015
Bestandsgrootte
2313450 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Een djinn. Een prinses. En de wens die alles veranderde...

Ooit leefden mensen en djinns vreedzaam samen. Maar nu woedt er een oorlog.

Zayele is een vrije geest, die haar gearrangeerde huwelijk met de prins van Bagdad koste wat kost wil voorkomen. Ze moet immers haar familie en haar blinde broertje achterlaten.

De djinn Najwa is in opleiding als spion in de oorlog tegen de mensen. Ze leert nog maar net hoe ver haar krachten reiken.

Wanneer de meisjes elkaar toevallig ontmoeten, gebruikt Zayele een krachtige wens en wisselt van plaats met de onwillige Najwa.

Maar de wens heeft onverwachte, grote gevolgen. Beide meisjes moeten nu tussen hun vijanden zien te overleven. Als het bedrog wordt ontdekt, wacht hun een zekere dood.

Dan ontdekt Najwa een complot dat haar volk moet uitroeien. Hoe kan zij hen waarschuwen?

‘Een fantastisch meeslepend avontuur van een schitterende nieuwe ster aan het YA-firmament. Ik wil meer!’ Laini Taylor, auteur van o.a. Dromendochter

‘Dit boek heeft het allemaal: geesten, magie, avontuur, spanning, en een vleugje romantiek.’ ***** Goodreads

‘Een geweldige binnenkomer in de wereld van young adult fantasy.’ VOYA

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Amber Lough
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024566020
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2015
Bestandsgrootte
2313450 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig