Vuurgeest

Prijs € 14,95

Zal niet verschijnen

Ook beschikbaar als:

Jack Lance

Paperback | September 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het gaat Jason Evans voor de wind. Hij heeft een lieve vrouw, een goede baan en veel vrienden. Er is niets dat in de weg staat van zijn geluk, tot een anonieme vijand hem een polaroidfoto stuurt. De foto toont een graf en achterop is met pen geschreven: jij bent dood. Jason neemt het niet serieus, maar dan ontvangt hij de tweede polaroidfoto: je denkt dat je leeft, maar je bestaat niet, staat dit keer achterop geschreven.Jason begint zich bedreigd te voelen en gaat op zoek naar het graf dat op de foto's staat, dat zijn eigen laatste rustplaats zou kunnen zijn. Spoedig ontdekt hij dat zijn leven niet is wat hij er altijd van gedacht heeft.En dan krijgt hij de derde polaroidfoto: 18 augustus, je sterfdag.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jack Lance
Uitgever
Suspense Publishing
ISBN
9789088530005
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Beschrijving

Het gaat Jason Evans voor de wind. Hij heeft een lieve vrouw, een goede baan en veel vrienden. Er is niets dat in de weg staat van zijn geluk, tot een anonieme vijand hem een polaroidfoto stuurt. De foto toont een graf en achterop is met pen geschreven: jij bent dood. Jason neemt het niet serieus, maar dan ontvangt hij de tweede polaroidfoto: je denkt dat je leeft, maar je bestaat niet, staat dit keer achterop geschreven.

Jason begint zich bedreigd te voelen en gaat op zoek naar het graf dat op de foto's staat, dat zijn eigen laatste rustplaats zou kunnen zijn. Spoedig ontdekt hij dat zijn leven niet is wat hij er altijd van gedacht heeft.

En dan krijgt hij de derde polaroidfoto: 18 augustus, je sterfdag.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jack Lance
Uitgever
Suspense Publishing
ISBN
9789088530005
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320