Voyeur (e-Book)

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Naima Albdiouni

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Abdullah is een van de slachtoffers van het geheimzinnige Lmart, een Marokkaans marteloord waarvan het bestaan lange tijd hardnekkig werd ontkend. Tijdens de viering van de monarchie blijkt dat hij die gruwelijke feiten niet achter zich kan laten. Vergeven is haast onmogelijk voor hem. Abdullah neemt zich voor om wraak te nemen en een radicale omwenteling te veroorzaken. Wat begint als een eenmansproject neemt langzamerhand alarmerende proporties aan. Abdullah krijgt het merendeel van het volk achter zich. Naima Albdiouni tekent een adembenemend portret van een samenleving die modern wil zijn, maar worstelt met demonen uit het verleden. Albdiouni's beschrijving van de manier waarop haar personages in een doolhof van dubbelspel en hinderlagen belanden, is indrukwekkend. Voyeur is een spannende, gewaagde roman over manipulatie en verdenkingen, beeldend en met groot inzicht geschreven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Naima Albdiouni
Uitgever
De Bezige Bij
ISBN
9789460420122
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
449052 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Beschrijving

Abdullah is een van de slachtoffers van het geheimzinnige Lmart, een Marokkaans marteloord waarvan het bestaan lange tijd hardnekkig werd ontkend. Tijdens de viering van de monarchie blijkt dat hij die gruwelijke feiten niet achter zich kan laten. Vergeven is haast onmogelijk voor hem. Abdullah neemt zich voor om wraak te nemen en een radicale omwenteling te veroorzaken. Wat begint als een eenmansproject neemt langzamerhand alarmerende proporties aan. Abdullah krijgt het merendeel van het volk achter zich.

Naima Albdiouni tekent een adembenemend portret van een samenleving die modern wil zijn, maar worstelt met demonen uit het verleden. Albdiouni's beschrijving van de manier waarop haar personages in een doolhof van dubbelspel en hinderlagen belanden, is indrukwekkend. Voyeur is een spannende, gewaagde roman over manipulatie en verdenkingen, beeldend en met groot inzicht geschreven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Naima Albdiouni
Uitgever
De Bezige Bij
ISBN
9789460420122
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
449052 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272