Voorbij Mels (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Mireille van Hout

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Roos leidt een snel leven in de grote stad: een leuke baan, een propvolle agenda en veel vriendinnen. Living the fabulous life.Wanneer ze de gladde charmeur Mels ontmoet, lijkt hij prima te passen in haar bruisende bestaan. Maar als Roos' zorgeloze leven plotseling op zijn kop komt te staan, heeft dat ook grote gevolgen voor Mels die in paniek spoorloos verdwijnt. Roos voelt zich verantwoordelijk en samen met Mels' stugge broer Lode gaat ze naar hem op zoek.Wat volgt is een spannende zoektocht die hen niet alleen naar de surfstranden van Spanje en Aziƫ leidt, maar ook langs de gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Roos realiseert zich dat ze haar leven op een ander spoor moet zetten, met of zonder Mels. Voorbij Mels is een hippe en ontroerende roman die menig lezer zal verrassen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mireille van Hout
Uitgever
Mistral
ISBN
9789049953584
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2012
Bestandsgrootte
1490467 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
269

Beschrijving

Roos leidt een snel leven in de grote stad: een leuke baan, een propvolle agenda en veel vriendinnen. Living the fabulous life.

Wanneer ze de gladde charmeur Mels ontmoet, lijkt hij prima te passen in haar bruisende bestaan. Maar als Roos' zorgeloze leven plotseling op zijn kop komt te staan, heeft dat ook grote gevolgen voor Mels die in paniek spoorloos verdwijnt. Roos voelt zich verantwoordelijk en samen met Mels' stugge broer Lode gaat ze naar hem op zoek.

Wat volgt is een spannende zoektocht die hen niet alleen naar de surfstranden van Spanje en Aziƫ leidt, maar ook langs de gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Roos realiseert zich dat ze haar leven op een ander spoor moet zetten, met of zonder Mels.

Voorbij Mels is een hippe en ontroerende roman die menig lezer zal verrassen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mireille van Hout
Uitgever
Mistral
ISBN
9789049953584
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2012
Bestandsgrootte
1490467 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
269