Voorbij Mars en Venus (e-Book)

handvatten voor relaties in moderne, complexe tijden

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

John Gray

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Nooit eerder was de liefde zo ingewikkeld, nooit eerder was John Gray zo goed – met voorwoord van Goedele Liekens Een kwart eeuw na het meesterwerk Mannen komen van mars, vrouwen komen van Venus zijn relaties enorm veranderd. Vrouwen zijn nauwelijks meer volledig financieel afhankelijk van mannen en moderne mannen schuwen een grote rol in de opvoeding en het huishouden niet. De grens tussen wat mannelijke en vrouwelijke eigenschappen zijn, vervagen. Wat doet deze veranderende dynamien met onze communicatie? Wat gebeurt er met de aantrekkingskracht als we steeds meer op elkaar gaan lijken? En hoe herkennen singles hun zielsverwant in een gehaaste, veeleisende wereld vol opties? John Gray brengt met Voorbij Mars en Venus een nieuw standaardwerk voor hedendaagse relaties dat de komende decennia ons nieuwe handvatten geeft om elkaar niet alleen maar te horen maar vooral te begrijpen. John Gray verwierf wereldwijd faam met Mannen komen van Mars, vrouwen komen van Venus. Volgens USA Today één van de zes meest invloedrijke boeken van de laatste 25 jaar. De boeken van John Gray worden in 45 talen en in meer dan 100 landen gelezen. Als hij niet schrijft, reist hij de wereld over om lezingen te geven over relaties en liefde.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
John Gray
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000356928
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2017
Bestandsgrootte
769723 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
219

Beschrijving

Nooit eerder was de liefde zo ingewikkeld, nooit eerder was John Gray zo goed – met voorwoord van Goedele Liekens

Een kwart eeuw na het meesterwerk Mannen komen van mars, vrouwen komen van Venus zijn relaties enorm veranderd. Vrouwen zijn nauwelijks meer volledig financieel afhankelijk van mannen en moderne mannen schuwen een grote rol in de opvoeding en het huishouden niet. De grens tussen wat mannelijke en vrouwelijke eigenschappen zijn, vervagen.

Wat doet deze veranderende dynamien met onze communicatie? Wat gebeurt er met de aantrekkingskracht als we steeds meer op elkaar gaan lijken? En hoe herkennen singles hun zielsverwant in een gehaaste, veeleisende wereld vol opties?

John Gray brengt met Voorbij Mars en Venus een nieuw standaardwerk voor hedendaagse relaties dat de komende decennia ons nieuwe handvatten geeft om elkaar niet alleen maar te horen maar vooral te begrijpen.

John Gray verwierf wereldwijd faam met Mannen komen van Mars, vrouwen komen van Venus. Volgens USA Today één van de zes meest invloedrijke boeken van de laatste 25 jaar. De boeken van John Gray worden in 45 talen en in meer dan 100 landen gelezen. Als hij niet schrijft, reist hij de wereld over om lezingen te geven over relaties en liefde.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
John Gray
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000356928
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2017
Bestandsgrootte
769723 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
219