Voor de meisjes (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Heleen van der Kemp

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ze ontvluchtte haar familie om zichzelf te redden. Nu moet ze terug. Anna ontvlucht op jonge leeftijd haar rijke familie. Haar vader Manfred heeft het te druk met zijn eigen leven, stiefbroer Leonard reageert zijn frustraties af op zijn zusje, en haar jongste broer Jean kiest altijd de kant van zijn oudere broer. Dertig jaar later lijken de verhoudingen iets verbeterd: Manfred doet moeite de familieband te herstellen met een maandelijks familiediner, en Anna past regelmatig op bij haar favoriete nichtjes, de dochters van Jean. Dan wordt Leonard neergeschoten voor zijn huis. Het lijkt het werk van een huurmoordenaar, maar niets wijst erop dat Leonard criminele banden had. Politie-inspecteur Nina Hansen leidt het onderzoek en ontdekt dat elk familielid zijn eigen geheimen heeft. Of was het toch een vergismoord?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Heleen van der Kemp
Uitgever
Cargo
ISBN
9789403142302
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2019
Bestandsgrootte
1193368 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Beschrijving

Ze ontvluchtte haar familie om zichzelf te redden. Nu moet ze terug.

Anna ontvlucht op jonge leeftijd haar rijke familie. Haar vader Manfred heeft het te druk met zijn eigen leven, stiefbroer Leonard reageert zijn frustraties af op zijn zusje, en haar jongste broer Jean kiest altijd de kant van zijn oudere broer.
Dertig jaar later lijken de verhoudingen iets verbeterd: Manfred doet moeite de familieband te herstellen met een maandelijks familiediner, en Anna past regelmatig op bij haar favoriete nichtjes, de dochters van Jean.
Dan wordt Leonard neergeschoten voor zijn huis. Het lijkt het werk van een huurmoordenaar, maar niets wijst erop dat Leonard criminele banden had. Politie-inspecteur Nina Hansen leidt het onderzoek en ontdekt dat elk familielid zijn eigen geheimen heeft. Of was het toch een vergismoord?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Heleen van der Kemp
Uitgever
Cargo
ISBN
9789403142302
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2019
Bestandsgrootte
1193368 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304