Voor altijd in mijn hart (e-Book)

Troostrijke gesprekken van een verpleegkundige met haar patiënten

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Janie Brown

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Liefdevolle gesprekken tussen een verpleegkundige en haar patiënten Janie Brown is al meer dan dertig jaar oncologieverpleegkundige en vertelt over de meest bijzondere ervaringen die ze had met mensen aan de rand van het leven. Elk gesprek onthult een ander perspectief op en ervaring van onze sterfelijkheid. Een ontroerend en prachtig geschreven boek dat hoop en troost biedt. Voor altijd in mijn hart gaat over zorgzaamheid en compassie. Dit oprechte boek bevat twintig verschillende verhalen die alle lezers weer iets anders meegeven. Misschien ga je persoonlijk ergens doorheen, werk je in de zorg of wil je iemand ondersteunen van wie je veel houdt. Janie Brown biedt je allerlei handvatten om je deel te laten voelen van een groter, collectief en hoopvol verhaal. ‘Het doet je niet alleen denken aan hoe je de dood wilt benaderen, maar juist aan hoe je wilt leven. Deze gesprekken vanuit het hart van onze sterfelijkheid zijn moedig, genadig, geestig en vol liefde. Ze begeleiden je in het donker en laten het licht binnen.’ Jackie Kay, auteur & Schots Dichter des Vaderlands

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Janie Brown
Uitgever
J.M. Meulenhoff
ISBN
9789402315257
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2020
Bestandsgrootte
419990 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Liefdevolle gesprekken tussen een verpleegkundige en haar patiënten

Janie Brown is al meer dan dertig jaar oncologieverpleegkundige en vertelt over de meest bijzondere ervaringen die ze had met mensen aan de rand van het leven.

Elk gesprek onthult een ander perspectief op en ervaring van onze sterfelijkheid. Een ontroerend en prachtig geschreven boek dat hoop en troost biedt. Voor altijd in mijn hart gaat over zorgzaamheid en compassie. Dit oprechte boek bevat twintig verschillende verhalen die alle lezers weer iets anders meegeven.

Misschien ga je persoonlijk ergens doorheen, werk je in de zorg of wil je iemand ondersteunen van wie je veel houdt. Janie Brown biedt je allerlei handvatten om je deel te laten voelen van een groter, collectief en hoopvol verhaal.

‘Het doet je niet alleen denken aan hoe je de dood wilt benaderen, maar juist aan hoe je wilt leven. Deze gesprekken vanuit het hart van onze sterfelijkheid zijn moedig, genadig, geestig en vol liefde. Ze begeleiden je in het donker en laten het licht binnen.’ Jackie Kay, auteur & Schots Dichter des Vaderlands

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Janie Brown
Uitgever
J.M. Meulenhoff
ISBN
9789402315257
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2020
Bestandsgrootte
419990 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig