Vogel (e-Book)

op de vlucht voor haar verleden

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Enne Koens

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Luister Berre. Je bent van de ene op de andere dag weggegaan, je hebt niets meer van je laten horen en je weigert mijn brieven te beantwoorden. Ik heb je gebeld, maar je belt niet terug. Het is steeds dat meisje met die jongensnaam die opneemt. Alles wijst erop dat je geen behoefte hebt aan contact. Ik heb even geen idee hoe ik je nog moet benaderen.Groetjes, mamNB Ik heb het geld toch maar overgemaakt.`Vertederend zijn haar reacties op het leven in de grote stad. Puur zijn de emoties die dit eenzame kind oproept () Rauw zijn de gevoelens die deze puber toont over de bandmet haarmoeder.De TelegraafBerre is acht als haar ouders gaan scheiden. Haarmoeder is zichzelf kwijt en heeft ruimte nodig om zich te hervinden. Maar in de jaren na de scheiding lijkt haarmoeder alleen maar stuurlozer te worden. Ze haalt geestenbezweerders in huis, gaat tijdelijk met haar dochters in een vrouwencommune wonen en wordt verliefd op de verkeerde mannen.Berres woede groeit met de jaren. Op de dag van haar laatste middelbare schoolexamen verlaat ze het huis. Ze noemt zich Elke en gaat op kamers wonen in Leiden, waar ze na de zomer filosofie gaat studeren. Ze wil voorgoed afrekenen met haar verleden. Maar het verleden laat zich niet zomaaropzijzettenEnne Koens schreef een verpletterende coming of age-roman die door alle huidlagen heen dringt. Berres onbeholpenheid en haar zoektocht naar de zin van het leven zorgen ervoor dat deze roman lang in je hoofd blijft rondzingen.Enne Koens schrijft drama, proza en liedjes. Ze studeerde acteren en dramaschrijven aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht en speelde bij verschillende theatergroepen.Algauw besloot ze zich op het schrijven te richten. In 2004 won ze de Hollandse Nieuwe Toneelschrijfprijs voor Skills. In 2007 verscheen haar eerste roman: Tot alles gezegd is. Vogel is haar eerste young adult-roman.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Enne Koens
Uitgever
Moon
ISBN
9789049925420
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2013
Bestandsgrootte
708418 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
156

Beschrijving

Luister Berre. Je bent van de ene op de andere dag weggegaan, je hebt niets meer van je laten horen en je weigert mijn brieven te beantwoorden. Ik heb je gebeld, maar je belt niet terug. Het is steeds dat meisje met die jongensnaam die opneemt. Alles wijst erop dat je geen behoefte hebt aan contact. Ik heb even geen idee hoe ik je nog moet benaderen.

Groetjes, mam

NB Ik heb het geld toch maar overgemaakt.

`Vertederend zijn haar reacties op het leven in de grote stad. Puur zijn de emoties die dit eenzame kind oproept () Rauw zijn de gevoelens die deze puber toont over de bandmet haarmoeder.
De Telegraaf

Berre is acht als haar ouders gaan scheiden. Haarmoeder is zichzelf kwijt en heeft ruimte nodig om zich te hervinden. Maar in de jaren na de scheiding lijkt haarmoeder alleen maar stuurlozer te worden. Ze haalt geestenbezweerders in huis, gaat tijdelijk met haar dochters in een vrouwencommune wonen en wordt verliefd op de verkeerde mannen.
Berres woede groeit met de jaren. Op de dag van haar laatste middelbare schoolexamen verlaat ze het huis. Ze noemt zich Elke en gaat op kamers wonen in Leiden, waar ze na de zomer filosofie gaat studeren. Ze wil voorgoed afrekenen met haar verleden. Maar het verleden laat zich niet zomaar
opzijzetten

Enne Koens schreef een verpletterende coming of age-roman die door alle huidlagen heen dringt. Berres onbeholpenheid en haar zoektocht naar de zin van het leven zorgen ervoor dat deze roman lang in je hoofd blijft rondzingen.

Enne Koens schrijft drama, proza en liedjes. Ze studeerde acteren en dramaschrijven aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht en speelde bij verschillende theatergroepen.
Algauw besloot ze zich op het schrijven te richten. In 2004 won ze de Hollandse Nieuwe Toneelschrijfprijs voor Skills.

In 2007 verscheen haar eerste roman: Tot alles gezegd is. Vogel is haar eerste young adult-roman.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Enne Koens
Uitgever
Moon
ISBN
9789049925420
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2013
Bestandsgrootte
708418 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
156