Voetbalhelden (e-Book)

Een diepgaande analyse van het moderne voetbal

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Grant Wahl

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Voetbalhelden stelt Grant Wahl de vraag: 'hoe krijgen echte topvoetballers het spel onder de knie?' centraal. Door (internationale) spelers op alle sleutelposities de revue te laten passeren, onthult Wahl hoe topspelers en -coaches zowel op als naast het veld hun strategie bepalen en die onder hoge druk in praktijk brengen. Voetbalhelden is de ultieme gids voor fans van het voetbal van nu. Dit boek onthult wat spelers en managers denken, zowel voor, tijdens als na de wedstrijd. Het geeft een echte blik achter de schermen en laat je meekijken met de gedachten en de afwegingen van de knapste koppen binnen de sport en vormt een ware goudmijn voor supporters, ongeacht het team dat ze steunen - of dat nu Ajax, een Amerikaans team of Manchester United is - en ongeacht de competitie - of het nu om de Eredivisie of de Wereldbeker gaat.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Grant Wahl
Uitgever
Karakter Uitgevers B.V.
ISBN
9789045213798
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2018
Bestandsgrootte
2173454 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
181

Beschrijving

In Voetbalhelden stelt Grant Wahl de vraag: 'hoe krijgen echte topvoetballers het spel onder de knie?' centraal. Door (internationale) spelers op alle sleutelposities de revue te laten passeren, onthult Wahl hoe topspelers en -coaches zowel op als naast het veld hun strategie bepalen en die onder hoge druk in praktijk brengen.
Voetbalhelden is de ultieme gids voor fans van het voetbal van nu. Dit boek onthult wat spelers en managers denken, zowel voor, tijdens als na de wedstrijd. Het geeft een echte blik achter de schermen en laat je meekijken met de gedachten en de afwegingen van de knapste koppen binnen de sport en vormt een ware goudmijn voor supporters, ongeacht het team dat ze steunen - of dat nu Ajax, een Amerikaans team of Manchester United is - en ongeacht de competitie - of het nu om de Eredivisie of de Wereldbeker gaat.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Grant Wahl
Uitgever
Karakter Uitgevers B.V.
ISBN
9789045213798
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2018
Bestandsgrootte
2173454 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
181