Vliegen boven Nederland met Flight Simulator X voor senioren

Prijs € 5,00

Uitverkocht

Floris Wouterlood

Paperback | November 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bijna iedereen heeft wel eens als passagier gevlogen in een vliegtuig, genietend van de vlucht, het uitzicht, de catering en het vermaak. Maar hoe zou het zijn om zelf in de cockpit achter de stuurknuppel te zitten?Met het vliegsimulatieprogramma Flight Simulator X bent u zelf de piloot en beslist u waar u heen gaat, wanneer en met welk vliegtuig. Omdat het een simulatie is, stelt u de weersomstandigheden in en is de computer de luchtverkeersleiding die u naar de bestemming begeleidt. In dit boek krijgt u, als beginnende piloot, een introductie in het vliegen en leert u stap voor stap omgaan met Flight Simulator X. Het is een uitgebreid programma waarin alle vliegvelden van de hele wereld verwerkt zijn en het biedt een hele reeks vliegtuigen aan. Floris Wouterlood, expert in vliegen met Flight Simulator en auteur van een tiental populaire boeken over vliegsimulatie, bespreekt de basishandelingen voor het besturen van het vliegtuig en geeft informatie over het pilotenjargon, namen en codes van vliegvelden in Nederland. Het luchtruim is onbegrensd en voordat u het weet bestuurt u zelf een vliegtuig!Een greep uit de onderwerpen:installatie van het programma opstijgen en het vliegtuig stabiel in de lucht houden vliegen naar de bestemming volgens de luchtvaartregels met uitleg over pilotenjargon, namen en codes van vliegvelden Geschikt voor:Windows 7, Vista en XPFlight Simulator X, alle edities (zelf aanschaffen)Benodigde voorkennis:Basiskennis computervaardigheid

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Floris Wouterlood
Uitgever
Visual Steps
ISBN
9789059053373
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Bijna iedereen heeft wel eens als passagier gevlogen in een vliegtuig, genietend van de vlucht, het uitzicht, de catering en het vermaak. Maar hoe zou het zijn om zelf in de cockpit achter de stuurknuppel te zitten?
Met het vliegsimulatieprogramma Flight Simulator X bent u zelf de piloot en beslist u waar u heen gaat, wanneer en met welk vliegtuig. Omdat het een simulatie is, stelt u de weersomstandigheden in en is de computer de luchtverkeersleiding die u naar de bestemming begeleidt.
In dit boek krijgt u, als beginnende piloot, een introductie in het vliegen en leert u stap voor stap omgaan met Flight Simulator X. Het is een uitgebreid programma waarin alle vliegvelden van de hele wereld verwerkt zijn en het biedt een hele reeks vliegtuigen aan. Floris Wouterlood, expert in vliegen met Flight Simulator en auteur van een tiental populaire boeken over vliegsimulatie, bespreekt de basishandelingen voor het besturen van het vliegtuig en geeft informatie over het pilotenjargon, namen en codes van vliegvelden in Nederland. Het luchtruim is onbegrensd en voordat u het weet bestuurt u zelf een vliegtuig!

Een greep uit de onderwerpen:
installatie van het programma
opstijgen en het vliegtuig stabiel in de lucht houden
vliegen naar de bestemming volgens de luchtvaartregels
met uitleg over pilotenjargon, namen en codes van vliegvelden

Geschikt voor:
Windows 7, Vista en XP
Flight Simulator X, alle edities (zelf aanschaffen)

Benodigde voorkennis:
Basiskennis computervaardigheid

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Floris Wouterlood
Uitgever
Visual Steps
ISBN
9789059053373
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig