Vleugellam mp

Prijs € 10,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Randy Susan Meyers

Paperback | Maart 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De kindertijd van Lulu en Merry was altijd al verre van rooskleurig, maar op de dag voor Lulu’s tiende verjaardag verandert hun leven op slag in een nachtmerrie. Hun vader is door hun moeder het huis uitgezet, maar hij blijft naar haar verlangen. Wanneer hij voor de deur staat is het voor Lulu moeilijk om hem te negeren. Ze laat hem binnen met hun moeders dood tot gevolg. In de daarop volgende jaren trachten de ouderloze zussen zich staande te houden en richting te geven aan hun leven, eerst in een kindertehuis, later bij joodse adoptieouders en uiteindelijk als zelfstandige volwassen vrouwen. Hoewel ze het verleden proberen te laten rusten, torsen zij het drama van vroeger met zich mee in de wetenschap dat hun vader ooit weer op vrije voeten komt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Randy Susan Meyers
Uitgever
Artemis & Co
ISBN
9789047201960
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
382

Beschrijving

De kindertijd van Lulu en Merry was altijd al verre van rooskleurig, maar op de dag voor Lulu’s tiende verjaardag verandert hun leven op slag in een nachtmerrie. Hun vader is door hun moeder het huis uitgezet, maar hij blijft naar haar verlangen. Wanneer hij voor de deur staat is het voor Lulu moeilijk om hem te negeren. Ze laat hem binnen met hun moeders dood tot gevolg.
In de daarop volgende jaren trachten de ouderloze zussen zich staande te houden en richting te geven aan hun leven, eerst in een kindertehuis, later bij joodse adoptieouders en uiteindelijk als zelfstandige volwassen vrouwen. Hoewel ze het verleden proberen te laten rusten, torsen zij het drama van vroeger met zich mee in de wetenschap dat hun vader ooit weer op vrije voeten komt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Randy Susan Meyers
Uitgever
Artemis & Co
ISBN
9789047201960
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
382