Visuele stappengids Samsung Galaxy tab

Prijs € 7,50

Uitverkocht

Paperback | Mei 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Tablets zijn erg populair. De Samsung Galaxy Tab met het besturingssysteem Android is een van de meest verkochte multimedia-apparaten van dit moment. Dit tablet is onder andere bedoeld voor suften op internet, e-mailen, werken met foto's, video en muziek en downloaden van apps voor allerlei toepassingen.De Visuele stappengids Samsung Galaxy Tab is een handig, compact vormgegeven naslagwerk op A5-formaat waarin veelgebruikte opties en functies van de apps snel op te zoeken zijn. Onmisbaar voor gebruikers van de Samsung Galaxy Tab! Een greep uit de onderwerpen:* bediening van de tab* verbinding maken met Wi-Fi en het mobiele datanetwerk* surfen en e-mailen* apps voor allerlei toepassingen gebruiken* apps downloaden in de Play Store* werken met foto's, video en muziekBenodigde voorkennis:basiskennis werken met de Samsung Galaxy Tab

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Visual Steps
ISBN
9789059053380
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Tablets zijn erg populair. De Samsung Galaxy Tab met het besturingssysteem Android is een van de meest verkochte multimedia-apparaten van dit moment. Dit tablet is onder andere bedoeld voor suften op internet, e-mailen, werken met foto's, video en muziek en downloaden van apps voor allerlei toepassingen.
De Visuele stappengids Samsung Galaxy Tab is een handig, compact vormgegeven naslagwerk op A5-formaat waarin veelgebruikte opties en functies van de apps snel op te zoeken zijn. Onmisbaar voor gebruikers van de Samsung Galaxy Tab!

Een greep uit de onderwerpen:
* bediening van de tab
* verbinding maken met Wi-Fi en het mobiele datanetwerk
* surfen en e-mailen
* apps voor allerlei toepassingen gebruiken
* apps downloaden in de Play Store
* werken met foto's, video en muziek

Benodigde voorkennis:
basiskennis werken met de Samsung Galaxy Tab

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Visual Steps
ISBN
9789059053380
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig