Virologica (e-Book)

Onze strijd tegen een kleine grote vijand

Prijs € 12,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Marc Van Ranst

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

2020 is voor Marc Van Ranst het jaar dat de kerstboom niet weg raakte. De Belgische topviroloog holt van laboratorium naar crisisoverleg naar tv-studio om het land door een pandemie te loodsen. Alsof zijn leven en het onze ervan afhangen. Wat ook zo is.Covid-19 is nummer zoveel in een reeks virussen die even oud zijn als de planeet en het bestaan van haar bewoners mee bepalen. Langs een coronatijdslijn linkt Van Ranst vroegere bedreigingen en toekomstige uitdagingen.Hij bundelt de nieuwste onderzoeken en diepste inzichten, en legt ze uit in mensentaal. Hij schetst de logica in de willekeur. Met dit boek weten we waar we aan toe zijn als het virus, in welke vorm ook, terugkeert.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marc Van Ranst
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401472784
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2020
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
264

Beschrijving

2020 is voor Marc Van Ranst het jaar dat de kerstboom niet weg raakte. De Belgische topviroloog holt van laboratorium naar crisisoverleg naar tv-studio om het land door een pandemie te loodsen. Alsof zijn leven en het onze ervan afhangen. Wat ook zo is.

Covid-19 is nummer zoveel in een reeks virussen die even oud zijn als de planeet en het bestaan van haar bewoners mee bepalen. Langs een coronatijdslijn linkt Van Ranst vroegere bedreigingen en toekomstige uitdagingen.

Hij bundelt de nieuwste onderzoeken en diepste inzichten, en legt ze uit in mensentaal. Hij schetst de logica in de willekeur. Met dit boek weten we waar we aan toe zijn als het virus, in welke vorm ook, terugkeert.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marc Van Ranst
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401472784
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2020
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
264