Vintage Style Guide (e-Book)

tips & trucs for the oh-la-la effect

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Sugarcoated Pictures

EPUB met digitaal watermerk | November 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Iedere vrouw een VAMP! In de Vintage styleguide leer je hoe je jezelf helemaal kan omtoveren tot een classy, vintage pin-up. Vind je dat je heupen te rond zijn, of dat je te grote of te kleine borsten hebt? Niet wegmoffelen maar vieren! Met deze geweldige gids heb je niet langer een excuus om kleurloos door het leven te gaan! Met krulspelden, wat eyeliner en een leuke sjaal kom je al een heel eind. Met de vintage stylinglessen van Vivian Kramer gezegd Freher steel jij voortaan overal de show. Het leven is te kort om niet te shinen!     Wat vind je precies in dit boek? Grote en kleine transformaties Makkelijk te volgen instructies door de stap-voor-stap foto’s Prachtige en kleurrijke sfeerfoto’s Transformaties op verschillende gebieden, zoals haar of kleding Tips voor iedereen, ongeacht je leeftijd en kledingmaat   Over de auteur Vivian Kramer gezegd Freher is een gerenommeerde styliste. Vivian heeft een fascinatie en liefde voor de style van de jaren 40 en 50. Met haar bedrijf Sugercoated wil zij dit vintage ideaalbeeld op een leuke en toegankelijke manier voor iedereen binnen handbereik brengen. Kijk voor meer informatie en geweldige foto’s op de website van Sugarcoated!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sugarcoated Pictures
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000355112
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2016
Bestandsgrootte
57882362 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Iedere vrouw een VAMP!

In de Vintage styleguide leer je hoe je jezelf helemaal kan omtoveren tot een classy, vintage pin-up. Vind je dat je heupen te rond zijn, of dat je te grote of te kleine borsten hebt? Niet wegmoffelen maar vieren! Met deze geweldige gids heb je niet langer een excuus om kleurloos door het leven te gaan! Met krulspelden, wat eyeliner en een leuke sjaal kom je al een heel eind. Met de vintage stylinglessen van Vivian Kramer gezegd Freher steel jij voortaan overal de show. Het leven is te kort om niet te shinen!  

 

Wat vind je precies in dit boek?

  • Grote en kleine transformaties
  • Makkelijk te volgen instructies door de stap-voor-stap foto’s
  • Prachtige en kleurrijke sfeerfoto’s
  • Transformaties op verschillende gebieden, zoals haar of kleding
  • Tips voor iedereen, ongeacht je leeftijd en kledingmaat

 

Over de auteur

Vivian Kramer gezegd Freher is een gerenommeerde styliste. Vivian heeft een fascinatie en liefde voor de style van de jaren 40 en 50. Met haar bedrijf Sugercoated wil zij dit vintage ideaalbeeld op een leuke en toegankelijke manier voor iedereen binnen handbereik brengen. Kijk voor meer informatie en geweldige foto’s op de website van Sugarcoated!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sugarcoated Pictures
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000355112
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2016
Bestandsgrootte
57882362 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160