Vingervlug (e-Book)

Prijs € 9,49
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Sarah Waters

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Weeskind Sue Trinder groeit op onder de liefdevolle vleugels van mevrouw Sucksby, in een toevluchtsoord voor zakkenrollers en andere kruimeldieven. Door de charmante oplichter Richard Rivers, beter bekend als Genteman, wordt Sue betrokken bij een duivels plan. Ze moet vriendschap sluiten met het naïeve rijkeluismeisje Maud, zodat Richard haar kan verleiden. Als hij met Maud trouwt, krijgt Sue een deel van de enorme erfenis die Maud en Richard dan bekomt. Sue gaat akkoord, maar als ze erachter komt dat Richard Maud, met wie ze vriendinnen wordt, wil laten opsluiten in een gekkenhuis.Vingervlug is een thriller die de lezer meevoert naar de Londense onderwereld van de negentiende eeuw, vol verraad, bedrog en opportunisme. Het is de wereld van Oliver Twist `met een twist . Maar het is ook een ontroerende liefdesgeschiedenis, een zoektocht naar identiteit, familie en vriendschap.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sarah Waters
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038899671
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2014
Bestandsgrootte
1356765 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
560

Beschrijving

Weeskind Sue Trinder groeit op onder de liefdevolle vleugels van mevrouw Sucksby, in een toevluchtsoord voor zakkenrollers en andere kruimeldieven.
Door de charmante oplichter Richard Rivers, beter bekend als Genteman, wordt Sue betrokken bij een duivels plan. Ze moet vriendschap sluiten met het naïeve rijkeluismeisje Maud, zodat Richard haar kan verleiden. Als hij met Maud trouwt, krijgt Sue een deel van de enorme erfenis die Maud en Richard dan bekomt. Sue gaat akkoord, maar als ze erachter komt dat Richard Maud, met wie ze vriendinnen wordt, wil laten opsluiten in een gekkenhuis.

Vingervlug is een thriller die de lezer meevoert naar de Londense onderwereld van de negentiende eeuw, vol verraad, bedrog en opportunisme. Het is de wereld van Oliver Twist `met een twist . Maar het is ook een ontroerende liefdesgeschiedenis, een zoektocht naar identiteit, familie en vriendschap.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sarah Waters
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038899671
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2014
Bestandsgrootte
1356765 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
560