Vijand of geliefde? (e-Book)

€ 4,49
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Annie West

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een prinses in vermomming…Alles, maar dan ook alles heeft prinses Carolina ervoor over om de dochter terug te krijgen die haar direct na de bevalling is ontnomen. De enige die de hereniging in de weg staat is Jake Maynard, de oom van haar kleine meid. Wanneer ze ontdekt dat hij een nanny zoekt, laat ze zich door hem inhuren zonder haar identiteit prijs te geven...Haar reactie op de machtige miljardair schokt haar. Ze wéét dat hij zijn enig overgebleven familielid nooit zal opgeven, en toch lijkt haar lichaam niet te kunnen accepteren dat hij de vijand is. Sterker nog, ze staat toe dat hij haar wakker kust en laat kennismaken met pure passie. Maar wat als hij te weten komt wie ze werkelijk is?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Annie West
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402546866
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2020
Bestandsgrootte
906465 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
130

Beschrijving

Een prinses in vermomming…

Alles, maar dan ook alles heeft prinses Carolina ervoor over om de dochter terug te krijgen die haar direct na de bevalling is ontnomen. De enige die de hereniging in de weg staat is Jake Maynard, de oom van haar kleine meid. Wanneer ze ontdekt dat hij een nanny zoekt, laat ze zich door hem inhuren zonder haar identiteit prijs te geven...

Haar reactie op de machtige miljardair schokt haar. Ze wéét dat hij zijn enig overgebleven familielid nooit zal opgeven, en toch lijkt haar lichaam niet te kunnen accepteren dat hij de vijand is. Sterker nog, ze staat toe dat hij haar wakker kust en laat kennismaken met pure passie. Maar wat als hij te weten komt wie ze werkelijk is?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Annie West
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402546866
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2020
Bestandsgrootte
906465 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
130