Vette pech (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Larissa Verhoeff

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dik zijn. ‘Als je het zo erg vindt, dan doe je er toch wat aan? Da’s toch heel makkelijk. Je eet minder en je sport meer. Zo simpel.’ Als de oplossing zó makkelijk was en zo zwart-wit, dan was er geen probleem. Dan was niemand dik. Maar waarom lukt het afvallen vaak niet? Waarom zijn we eigenlijk dik en voelen we ons daardoor ongelukkig?Vette pech is een tragikomische zoektocht naar de wortels van het kwaad dat ‘altijd maar willen eten’ heet en beschrijft hoe het is om in deze tijd van een extreem slank schoonheidsideaal een maatje meer te hebben. Hoe mannen daarop reageren. Hoe vrouwen daarop reageren. Van de lach, de traan, de angry fat woman-tirades tot ‘wees blij met je lijf’-mantra’s en alles wat daartussen zit. Het resultaat is een eerlijk, confronterend maar ook troostvol en grappig boek. Verwacht geen Sonja Bakker- of Tell Sell-oplossingen – die heeft Larissa allemaal al geprobeerd. Dit boek gaat echt de diepte in en probeert de oplossing te vinden die wél werkt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Larissa Verhoeff
Uitgever
Lev.
ISBN
9789044966169
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2012
Bestandsgrootte
482778 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112

Beschrijving

Dik zijn. ‘Als je het zo erg vindt, dan doe je er toch wat aan? Da’s toch heel makkelijk. Je eet minder en je sport meer. Zo simpel.’

Als de oplossing zó makkelijk was en zo zwart-wit, dan was er geen probleem. Dan was niemand dik. Maar waarom lukt het afvallen vaak niet? Waarom zijn we eigenlijk dik en voelen we ons daardoor ongelukkig?
Vette pech is een tragikomische zoektocht naar de wortels van het kwaad dat ‘altijd maar willen eten’ heet en beschrijft hoe het is om in deze tijd van een extreem slank schoonheidsideaal een maatje meer te hebben. Hoe mannen daarop reageren. Hoe vrouwen daarop reageren. Van de lach, de traan, de angry fat woman-tirades tot ‘wees blij met je lijf’-mantra’s en alles wat daartussen zit. Het resultaat is een eerlijk, confronterend maar ook troostvol en grappig boek.

Verwacht geen Sonja Bakker- of Tell Sell-oplossingen – die heeft Larissa allemaal al geprobeerd. Dit boek gaat echt de diepte in en probeert de oplossing te vinden die wél werkt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Larissa Verhoeff
Uitgever
Lev.
ISBN
9789044966169
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2012
Bestandsgrootte
482778 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112