Vervloek mij niet (e-Book)

€ 5,99
Prijs € 3,49
Download direct dit e-Book

Cathy Maxwell

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De weg naar Loch Awe in Schotland, 1814Door een vloek is liefde verboden terrein voor de Chattan-mannen…Lady Margaret Chattan is vastbesloten haar broers te redden van een wisse dood. Met gevaar voor eigen leven onderneemt ze een reis naar de Schotse Hooglanden, in de hoop daar een eeuwenoude vloek ongedaan te kunnen maken.Onderweg ontmoet ze Heath Macnachtan, laird van de meest eigenzinnige en onbezonnen clan van Schotland. Hij is wars van bijgeloof en heeft geen tijd voor die veeleisende Engelse lady – hij vindt haar verhalen over een bovennatuurlijke vijand complete nonsens.Pas als er dingen gebeuren die Heath met geen mogelijkheid kan verklaren, biedt hij Margaret toch de helpende hand. Maar daardoor brengen ze uiteindelijk elkaar in gevaar, want tussen de twee bloeit een liefde op die hen allebei zou kunnen vernietigen…Dit verhaal is eerder verschenen. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Cathy Maxwell
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402563368
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2023
Bestandsgrootte
999052 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
204

Beschrijving

De weg naar Loch Awe in Schotland, 1814

Door een vloek is liefde verboden terrein voor de Chattan-mannen…

Lady Margaret Chattan is vastbesloten haar broers te redden van een wisse dood. Met gevaar voor eigen leven onderneemt ze een reis naar de Schotse Hooglanden, in de hoop daar een eeuwenoude vloek ongedaan te kunnen maken.

Onderweg ontmoet ze Heath Macnachtan, laird van de meest eigenzinnige en onbezonnen clan van Schotland. Hij is wars van bijgeloof en heeft geen tijd voor die veeleisende Engelse lady – hij vindt haar verhalen over een bovennatuurlijke vijand complete nonsens.

Pas als er dingen gebeuren die Heath met geen mogelijkheid kan verklaren, biedt hij Margaret toch de helpende hand. Maar daardoor brengen ze uiteindelijk elkaar in gevaar, want tussen de twee bloeit een liefde op die hen allebei zou kunnen vernietigen…

Dit verhaal is eerder verschenen.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Cathy Maxwell
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402563368
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2023
Bestandsgrootte
999052 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
204