Vertrouwen

Prijs € 10,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Margriet Ledin - de Hoop

Paperback | Augustus 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Vertrouwen is een essentieel onderdeel van geloven. Hoe ziet vertrouwen op God eruit en hoe kun je groeien in vertrouwen? Dit openhartige boek helpt lezers op weg om te leven vanuit vertrouwen.'Vertrouw op de HEER met heel je hart, dan baant hij voor jou de weg.' Een prachtige belofte van God! Toch is vertrouwen makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe volg je Gods leiding in je dagelijks leven, hoe maak je keuzes en hoe vertrouw je mensen? Maar ook: hoe ziet vertrouwen eruit wanneer je geconfronteerd wordt met onbeantwoorde gebeden, teleurstellingen of zelfs lijden? Aan de hand van bijbelse personen biedt dit deel van de Essentials-serie praktische antwoorden. Op een openhartige manier beschrijft het de schoonheid, de moeite en de kracht van een leven in vertrouwen op God. Dit boek nodigt uit zelf op weg te gaan naar een leven van vertrouwen!De verdiepingsvragen dagen uit tot persoonlijke of gezamenlijke bijbelstudie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Margriet Ledin - de Hoop
Uitgever
KokBoekencentrum Non-Fictie
ISBN
9789023928188
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

Vertrouwen is een essentieel onderdeel van geloven. Hoe ziet vertrouwen op God eruit en hoe kun je groeien in vertrouwen? Dit openhartige boek helpt lezers op weg om te leven vanuit vertrouwen.
'Vertrouw op de HEER met heel je hart, dan baant hij voor jou de weg.' Een prachtige belofte van God! Toch is vertrouwen makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe volg je Gods leiding in je dagelijks leven, hoe maak je keuzes en hoe vertrouw je mensen? Maar ook: hoe ziet vertrouwen eruit wanneer je geconfronteerd wordt met onbeantwoorde gebeden, teleurstellingen of zelfs lijden? Aan de hand van bijbelse personen biedt dit deel van de Essentials-serie praktische antwoorden. Op een openhartige manier beschrijft het de schoonheid, de moeite en de kracht van een leven in vertrouwen op God. Dit boek nodigt uit zelf op weg te gaan naar een leven van vertrouwen!

De verdiepingsvragen dagen uit tot persoonlijke of gezamenlijke bijbelstudie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Margriet Ledin - de Hoop
Uitgever
KokBoekencentrum Non-Fictie
ISBN
9789023928188
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96