Vertrokken (e-Book)

Prijs € 17,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Henri Coulonges

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Franse bestseller toont het menselijk drama achter het bombardement van Dresden De twaalfjarige Johanna is met haar vriendinnetje naar het circus. Het valt tegen, ze hadden er meer van verwacht. Dan horen ze het gebrom van vijandige vliegtuigen die over komen. Wat niemand verwacht gebeurt die nacht: Dresden wordt gebombardeerd. De grote kunststad wordt in één nacht totaal vernietigd. En door die brandende stad zoekt Johanna de weg terug naar huis. De rivier over, door het station en het stadspark. Maar thuis treft ze een verdwaasde moeder. Johanna heeft maar één keus: weg uit deze stad. In filmische beelden en met grote helderheid beschrijft Coulonges hoe een jong meisje in een paar maanden moet leren het heft in eigen hand te nemen, liefde te missen en te krijgen, en belangrijke keuzes te maken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Henri Coulonges
Uitgever
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046818626
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2015
Bestandsgrootte
1471566 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
351

Beschrijving

Franse bestseller toont het menselijk drama achter het bombardement van Dresden
De twaalfjarige Johanna is met haar vriendinnetje naar het circus. Het valt tegen, ze hadden er meer van verwacht. Dan horen ze het gebrom van vijandige vliegtuigen die over komen. Wat niemand verwacht gebeurt die nacht: Dresden wordt gebombardeerd. De grote kunststad wordt in één nacht totaal vernietigd. En door die brandende stad zoekt Johanna de weg terug naar huis. De rivier over, door het station en het stadspark. Maar thuis treft ze een verdwaasde moeder. Johanna heeft maar één keus: weg uit deze stad.
In filmische beelden en met grote helderheid beschrijft Coulonges hoe een jong meisje in een paar maanden moet leren het heft in eigen hand te nemen, liefde te missen en te krijgen, en belangrijke keuzes te maken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Henri Coulonges
Uitgever
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046818626
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2015
Bestandsgrootte
1471566 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
351