Verrast door de arts (e-Book)

Prijs € 5,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Marion Lennox

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Heerlijk romantische feelgood over het wel en wee van dierenartsen, met settings van de UK tot de US en Australië!Dierenartsen: ze hebben het hart op de juiste plaats en staan altijd klaar voor een dier in nood. Maar durven ze dat hart ook open te stellen voor de ware liefde?Deel 1Verrast door de arts - Marion LennoxDierenarts Jessie schrikt zich rot wanneer ze Niall tegen het lijf loopt, de harteloze, maar ongelofelijk knappe eigenaar van het landgoed waar ze – zonder toestemming – op zoek is naar een weggelopen hond. Hoewel hij eist dat ze direct vertrekt, blijft ze om het gewonde dier te opereren. Dan blijkt Niall niet alleen een artsendiploma te bezitten, maar ook een hart...  De vraag is alleen: wil hij dat hart ook aan háár geven?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marion Lennox
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402571622
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2024
Bestandsgrootte
2767813 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
113

Beschrijving

Heerlijk romantische feelgood over het wel en wee van dierenartsen, met settings van de UK tot de US en Australië!

Dierenartsen: ze hebben het hart op de juiste plaats en staan altijd klaar voor een dier in nood. Maar durven ze dat hart ook open te stellen voor de ware liefde?

Deel 1
Verrast door de arts - Marion Lennox
Dierenarts Jessie schrikt zich rot wanneer ze Niall tegen het lijf loopt, de harteloze, maar ongelofelijk knappe eigenaar van het landgoed waar ze – zonder toestemming – op zoek is naar een weggelopen hond. Hoewel hij eist dat ze direct vertrekt, blijft ze om het gewonde dier te opereren. Dan blijkt Niall niet alleen een artsendiploma te bezitten, maar ook een hart...  De vraag is alleen: wil hij dat hart ook aan háár geven?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marion Lennox
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402571622
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2024
Bestandsgrootte
2767813 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
113