Verrassing voor de tycoon (e-Book)

€ 4,49
Prijs € 2,49
Download direct dit e-Book

Melanie Milburne

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een heerlijke nacht met een verrassend gevolg… Harper weet niet wat haar overkomt als blijkt dat haar hevige buikkrampen niet het gevolg zijn van de oesters van gisteravond, maar van haar onenightstand met sexy tycoon Jack Livingstone! Hier is ze dan, in het ziekenhuis op punt van bevallen, terwijl ze niet eens doorhad dat ze zwanger was. In haar wanhoop kan ze maar één ding verzinnen: ze belt Jack, hoewel ze weet dat het veel beter is om dat niet te doen… Jack is verbijsterd. Hij wordt vader! En niet over een tijdje, maar nú. Buiten adem arriveert hij op de kraamafdeling, en zodra hij Harper ziet, moet hij helemaal naar adem happen. Wat is ze mooi! Hij vindt het een steeds beter idee dat ze snel trouwen. Maar dan staat hem nog een schok te wachten: Harper wijst zijn aanzoek af!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Melanie Milburne
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402562170
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2023
Bestandsgrootte
493750 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
117

Beschrijving

Een heerlijke nacht met een verrassend gevolg…
 
Harper weet niet wat haar overkomt als blijkt dat haar hevige buikkrampen niet het gevolg zijn van de oesters van gisteravond, maar van haar onenightstand met sexy tycoon Jack Livingstone! Hier is ze dan, in het ziekenhuis op punt van bevallen, terwijl ze niet eens doorhad dat ze zwanger was. In haar wanhoop kan ze maar één ding verzinnen: ze belt Jack, hoewel ze weet dat het veel beter is om dat niet te doen…
 
Jack is verbijsterd. Hij wordt vader! En niet over een tijdje, maar nú. Buiten adem arriveert hij op de kraamafdeling, en zodra hij Harper ziet, moet hij helemaal naar adem happen. Wat is ze mooi! Hij vindt het een steeds beter idee dat ze snel trouwen. Maar dan staat hem nog een schok te wachten: Harper wijst zijn aanzoek af!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Melanie Milburne
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402562170
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2023
Bestandsgrootte
493750 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
117