Verloren in het paradijs

de onwaarschijnlijke redding van 3 militairen uit de onherbergzame jungle van Papoea-Nieuw-Guinea

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Mitchell Zuckoff

Paperback | September 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Waargebeurd.'Een ongelooflijk avontuur'- The New York Times Book Review'Een aangrijpend, filmisch boek met opmerkelijke personages.'- Entertainment WeeklyNederlands Papoea-Nieuw-Guinea, 1945. Wat een pleziervlucht van een groep Amerikaanse militairen over een pas ontdekte paradijselijke vallei had moeten worden, loopt uit op een drama wanneer hun vliegtuig neerstort in de onontdekte en onherbergzame jungle. De drie overlevenden, waaronder één vrouwelijke officier, moeten zien te overleven tussen duizenden kannibalen in het ondoordringbare oerwoud in De Groene Vallei, die nagenoeg onbereikbaar is.Onmiddellijk wordt alles in het werk gesteld de overlevenden te redden en een toevallig op het eiland aanwezige groep Filipijnse parachutisten moet alles op alles zetten om op tijd op de plaats van de crash te zijn. Een ex-juwelendiep met een alcoholprobleem weet zich bij de expeditie aan te sluiten als filmmaker en ook journalisten doen er alles aan om als eerste een stuk over deze gewaagde reddingsmissie te kunnen schrijven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mitchell Zuckoff
Uitgever
Karakter Uitgevers B.V.
ISBN
9789045210377
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
400

Beschrijving

Waargebeurd.

'Een ongelooflijk avontuur'- The New York Times Book Review

'Een aangrijpend, filmisch boek met opmerkelijke personages.'- Entertainment Weekly


Nederlands Papoea-Nieuw-Guinea, 1945.
Wat een pleziervlucht van een groep Amerikaanse militairen over een pas ontdekte paradijselijke vallei had moeten worden, loopt uit op een drama wanneer hun vliegtuig neerstort in de onontdekte en onherbergzame jungle. De drie overlevenden, waaronder één vrouwelijke officier, moeten zien te overleven tussen duizenden kannibalen in het ondoordringbare oerwoud in De Groene Vallei, die nagenoeg onbereikbaar is.

Onmiddellijk wordt alles in het werk gesteld de overlevenden te redden en een toevallig op het eiland aanwezige groep Filipijnse parachutisten moet alles op alles zetten om op tijd op de plaats van de crash te zijn. Een ex-juwelendiep met een alcoholprobleem weet zich bij de expeditie aan te sluiten als filmmaker en ook journalisten doen er alles aan om als eerste een stuk over deze gewaagde reddingsmissie te kunnen schrijven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mitchell Zuckoff
Uitgever
Karakter Uitgevers B.V.
ISBN
9789045210377
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
400