Verliefd op het leven

oefeningen voor een liefdevol leven

Prijs € 9,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Tulku Lobsang

Paperback | November 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het Tibetaanse boek over leven en liefhebben Mensen hebben allemaal het doel volmaakt gelukkig te worden. Tulku Lobsang legt uit dat verliefd worden op jezelf, het leven en de ander dé manier is om jezelf gelukkig te maken. Hij geeft je een dieper begrip van liefde in al haar vormen. En hij brengt zijn inzichten en praktische tips om krachtig en liefdevol in het leven te staan met humor en wijsheid. ‘Lama Lobsang is niet iemand die krampachtig vasthoudt aan vorm, tradities of principes, maar pragmatisch is en zich op de essentie richt.’ Happinez Magazine Tulku Lobsang is een boeddhistische meester en de reïncarnatie van de 8e Nyentse Lama. Zijn leer berust op oude tantrische kennis en het Tibetaans boeddhisme, geneeskunde en astrologie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tulku Lobsang
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000344468
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112

Beschrijving

Het Tibetaanse boek over leven en liefhebben

Mensen hebben allemaal het doel volmaakt gelukkig te worden. Tulku Lobsang legt uit dat verliefd worden op jezelf, het leven en de ander dé manier is om jezelf gelukkig te maken. Hij geeft je een dieper begrip van liefde in al haar vormen. En hij brengt zijn inzichten en praktische tips om krachtig en liefdevol in het leven te staan met humor en wijsheid.

‘Lama Lobsang is niet iemand die krampachtig vasthoudt aan vorm, tradities of principes, maar pragmatisch is en zich op de essentie richt.’ Happinez Magazine

Tulku Lobsang is een boeddhistische meester en de reïncarnatie van de 8e Nyentse Lama. Zijn leer berust op oude tantrische kennis en het Tibetaans boeddhisme, geneeskunde en astrologie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tulku Lobsang
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000344468
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112