Verliefd (e-Book)

Prijs € 10,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Anna Todd

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een nieuwe serie van de immens populaire auteur van AfterEen prachtig verhaal over liefde en leugens, angst en vertrouwenKarina is opgegroeid op een militaire basis en weet maar al te goed hoe soldaten eraan toe zijn als ze terugkeren uit een oorlogsgebied. Zij is de lijm die de familie bij elkaar houdt wanneer haar vader wordt uitgezonden en haar broer, Austin, voor de zoveelste keer in de problemen raakt met de politie. Karina weet dat ze ook voor zichzelf moet zorgen, maar als Austins gedrag nog schrikbarender wordt, en haar vaders reacties steeds extremer, balanceert zelfs Karina op het randje van de afgrond. Dan komt ze Kael tegen – een gesloten man die ze dolgraag beter wil leren kennen.De twintigjarige Kael is een knappe soldaat die gebukt gaat onder de nasleep van twee missies in Afghanistan. Hij is emotioneel beschadigd en houdt zijn gevoelens voor zich. Karina raakt gewend aan zijn stille aanwezigheid, maar vindt het steeds lastiger om haar gevoelens voor hem te verbergen. Als Kael niet blijkt te zijn wie Karina dacht, moet ze waarheid en leugens proberen te scheiden – en een belangrijk besluit -nemen dat haar toekomst voor altijd zal veranderen.In de pers‘Anna Todd beschrijft op een sublieme manier hoe een man denkt en leeft.’ NBD Biblion‘Heerlijk boek, dat een sensatie veroorzaakte in de Verenigde Staten.’ Linda Meiden‘Anna Todd is een internationale sensatie.’ Austin Monthly ‘Een wereldwijde bestseller.’ USA Today‘Leest als een tv-serie.’ The Guardian

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anna Todd
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402314380
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2020
Bestandsgrootte
360435 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Een nieuwe serie van de immens populaire auteur van After

Een prachtig verhaal over liefde en leugens, angst en vertrouwen

Karina is opgegroeid op een militaire basis en weet maar al te goed hoe soldaten eraan toe zijn als ze terugkeren uit een oorlogsgebied. Zij is de lijm die de familie bij elkaar houdt wanneer haar vader wordt uitgezonden en haar broer, Austin, voor de zoveelste keer in de problemen raakt met de politie. Karina weet dat ze ook voor zichzelf moet zorgen, maar als Austins gedrag nog schrikbarender wordt, en haar vaders reacties steeds extremer, balanceert zelfs Karina op het randje van de afgrond. Dan komt ze Kael tegen – een gesloten man die ze dolgraag beter wil leren kennen.

De twintigjarige Kael is een knappe soldaat die gebukt gaat onder de nasleep van twee missies in Afghanistan. Hij is emotioneel beschadigd en houdt zijn gevoelens voor zich. Karina raakt gewend aan zijn stille aanwezigheid, maar vindt het steeds lastiger om haar gevoelens voor hem te verbergen. Als Kael niet blijkt te zijn wie Karina dacht, moet ze waarheid en leugens proberen te scheiden – en een belangrijk besluit -nemen dat haar toekomst voor altijd zal veranderen.


In de pers
‘Anna Todd beschrijft op een sublieme manier hoe een man denkt en leeft.’ NBD Biblion

‘Heerlijk boek, dat een sensatie veroorzaakte in de Verenigde Staten.’ Linda Meiden

‘Anna Todd is een internationale sensatie.’ Austin Monthly 

‘Een wereldwijde bestseller.’ USA Today

‘Leest als een tv-serie.’ The Guardian

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anna Todd
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402314380
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2020
Bestandsgrootte
360435 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig