Verleidelijk eiland / Ruisende palmen / Spaanse flirt (e-Book)

€ 6,99
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Michelle Reid, Anne McAllister, Anne Weale

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Verleidelijk eilandOp een zonnig eiland loopt Eve tegen Ethan aan… De knappe, arrogante miljonair denkt dat ze een slimme verleidster is. Wanneer hij haar desondanks uit een precaire situatie redt, valt ze als een blok voor hem. Alsof dat nog niet gênant genoeg is, ziet ze zich ook nog genoodzaakt zijn verloofde te spelen…Ruisende palmenFurie, lastpak, pestkop – dat was de Fiona van vroeger…Inmiddels is ze een begerenswaardige vrouw, maar nog steeds zit ze Lachlan dwars. Heeft hij net een van zijn hotels gerestyled, zet zij er een wanstaltige strandsculptuur voor! Voor hij er erg in heeft, dwingt ze hem tot een deal: zij haalt de sculptuur weg, als hij voor haar poseert – naakt!Spaanse flirtLiz’ nieuwe buurman Cameron is een echte playboy…Dat zie je zo aan de glamourvrouwen die de villa van de roemruchte journalist in en uit lopen. Liz is dan ook verbijsterd als hij háár ten huwelijk vraagt. Het blijkt om een praktische overeenkomst te gaan, maar… spéélt hij nou alleen maar de hartstochtelijke echtgenoot?  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Michelle Reid, Anne McAllister, Anne Weale
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402546750
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2020
Bestandsgrootte
1049790 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
359

Beschrijving

Verleidelijk eiland

Op een zonnig eiland loopt Eve tegen Ethan aan…

De knappe, arrogante miljonair denkt dat ze een slimme verleidster is. Wanneer hij haar desondanks uit een precaire situatie redt, valt ze als een blok voor hem. Alsof dat nog niet gênant genoeg is, ziet ze zich ook nog genoodzaakt zijn verloofde te spelen…

Ruisende palmen

Furie, lastpak, pestkop – dat was de Fiona van vroeger…

Inmiddels is ze een begerenswaardige vrouw, maar nog steeds zit ze Lachlan dwars. Heeft hij net een van zijn hotels gerestyled, zet zij er een wanstaltige strandsculptuur voor! Voor hij er erg in heeft, dwingt ze hem tot een deal: zij haalt de sculptuur weg, als hij voor haar poseert – naakt!

Spaanse flirt

Liz’ nieuwe buurman Cameron is een echte playboy…

Dat zie je zo aan de glamourvrouwen die de villa van de roemruchte journalist in en uit lopen. Liz is dan ook verbijsterd als hij háár ten huwelijk vraagt. Het blijkt om een praktische overeenkomst te gaan, maar… spéélt hij nou alleen maar de hartstochtelijke echtgenoot?  

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Michelle Reid, Anne McAllister, Anne Weale
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402546750
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2020
Bestandsgrootte
1049790 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
359