Verleid door de playboy-prins (e-Book)

Prijs € 4,49
Download direct dit e-Book

Carol Marinelli

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een heerlijk schandalige kus… Playboy-prins Julius Bellanisia zal binnenkort een gearrangeerd huwelijk aangaan en daarna tot koning worden gekroond. Eén probleem: de roddelpers smult van zijn wilde escapades met vele fotomodellen. Het hof huurt pr-expert Beatrice in om de prins van zijn wilde imago af te helpen. Werken voor het koninklijk huis is voor Beatrice een geweldige kans, en ze gaat de uitdaging graag aan om van deze bad boy een keurige pretendent te maken… Ze had er echter niet op gerekend dat ze al bij het eerste gesprek als een blok zou vallen voor de knappe prins. Hij is werkelijk onweerstaanbaar! En tot haar grote schrik lijkt Julius zich ook tot haar aangetrokken te voelen. Zozeer zelfs dat hij haar onverwacht en héérlijk kust. Wat nu? Ze is hier om zijn imago te redden, en nu veroorzaakt ze zelf een schandaal!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Carol Marinelli
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402561685
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2023
Bestandsgrootte
821478 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
131

Beschrijving

Een heerlijk schandalige kus…
 
Playboy-prins Julius Bellanisia zal binnenkort een gearrangeerd huwelijk aangaan en daarna tot koning worden gekroond. Eén probleem: de roddelpers smult van zijn wilde escapades met vele fotomodellen. Het hof huurt pr-expert Beatrice in om de prins van zijn wilde imago af te helpen. Werken voor het koninklijk huis is voor Beatrice een geweldige kans, en ze gaat de uitdaging graag aan om van deze bad boy een keurige pretendent te maken…
 
Ze had er echter niet op gerekend dat ze al bij het eerste gesprek als een blok zou vallen voor de knappe prins. Hij is werkelijk onweerstaanbaar! En tot haar grote schrik lijkt Julius zich ook tot haar aangetrokken te voelen. Zozeer zelfs dat hij haar onverwacht en héérlijk kust. Wat nu? Ze is hier om zijn imago te redden, en nu veroorzaakt ze zelf een schandaal!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Carol Marinelli
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402561685
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2023
Bestandsgrootte
821478 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
131