Verlaten (e-Book)

Prijs € 4,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Annejoke Smids

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Amsterdam, 1733. Vincent is de zoon van een rijk VOC-koopman. Als hij samen met een vriend een stomme streek heeft uitgehaald, wordt hij voor straf op een van zijn vaders schepen naar Indiƫ gestuurd. In Batavia heeft vader een baantje voor hem geregeld. Maar aan boord van de Sara Jacoba ontdekt Vincent dat er bemanningsleden zijn die stiekem handelswaar achterover drukken. De bemanning is niet bepaald blij met zijn spionage-activiteiten; hij wordt achtergelaten op een onbewoond eiland. Daar moet de verwende Vincent zien te overleven. Door van de apen af te kijken wat ze eten, weet hij zich in leven te houden. Hij levert een spannende strijd met de natuur. Maar dan gebeurt er iets wat hij niet had kunnen bedenken... Een spannend en avontuurlijk boek van de schrijfster van Piratenbloed.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Annejoke Smids
Uitgever
Ploegsma
ISBN
9789021670102
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2012
Bestandsgrootte
1216643 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Beschrijving

Amsterdam, 1733. Vincent is de zoon van een rijk VOC-koopman. Als hij samen met een vriend een stomme streek heeft uitgehaald, wordt hij voor straf op een van zijn vaders schepen naar Indiƫ gestuurd. In Batavia heeft vader een baantje voor hem geregeld. Maar aan boord van de Sara Jacoba ontdekt Vincent dat er bemanningsleden zijn die stiekem handelswaar achterover drukken. De bemanning is niet bepaald blij met zijn spionage-activiteiten; hij wordt achtergelaten op een onbewoond eiland.
Daar moet de verwende Vincent zien te overleven. Door van de apen af te kijken wat ze eten, weet hij zich in leven te houden. Hij levert een spannende strijd met de natuur. Maar dan gebeurt er iets wat hij niet had kunnen bedenken...

Een spannend en avontuurlijk boek van de schrijfster van Piratenbloed.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Annejoke Smids
Uitgever
Ploegsma
ISBN
9789021670102
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2012
Bestandsgrootte
1216643 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352