Verhalen uit de ambulance

Prijs € 5,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Mariëtte Middelbeek

Paperback | Maart 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Dit boek leest als een spannende actiefilm. Een juweeltje...' - Nursing24 uur per dag, 7 dagen per week zett en meer dan 4.000 ambulancemedewerkers zich met hart en ziel in om hulp te verlenen aan wie dat nodig heeft. Wat zij meemaken in hun beroep delen ze met u in deze verzameling verhalen uit de ambulance.Dit boek biedt u een kijkje achter de schermen bij het werk op de ambulance:bij ongevallen, bij mensen thuis, in het ziekenhuis en in de auto. Van schrijnend menselijk leed tot hartverwarmende patiënten. Van rustige B-ritten met diepe impact tot sensationele spoedeisende taferelen.Juist omdat zij vaak als een van de eersten ter plekke zijn, worden de ambulanceverpleegkundigen en -chauffeurs geconfronteerd met lief en leed, hoogoplopende emoties, paniek en soms bizarre situaties, maar vooral met mensen en hun verhalen.Over Verhalen uit de ambulance:'Ik ben er in begonnen te lezen en kon niet stoppen.''Een boek dat boeit, verrast, ontroert en laat lachen. G-E-W-E-L-D-I-G''Door het lezen van deze verhalen groeit het begrip voor de medewerkers van de ambulancezorg. Wanneer ik nu een ambulance zie rijden, dan denk ik aan de aspecten van het ambulancewerk en heb ik bewust bewondering voor deze mensen.'

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mariëtte Middelbeek
Uitgever
Uitgeverij Marmer
ISBN
9789460680762
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

'Dit boek leest als een spannende actiefilm. Een juweeltje...' - Nursing

24 uur per dag, 7 dagen per week zett en meer dan 4.000 ambulancemedewerkers zich met hart en ziel in om hulp te verlenen aan wie dat nodig heeft. Wat zij meemaken in hun beroep delen ze met u in deze verzameling verhalen uit de ambulance.


Dit boek biedt u een kijkje achter de schermen bij het werk op de ambulance:
bij ongevallen, bij mensen thuis, in het ziekenhuis en in de auto. Van schrijnend menselijk leed tot hartverwarmende patiënten. Van rustige B-ritten met diepe impact tot sensationele spoedeisende taferelen.
Juist omdat zij vaak als een van de eersten ter plekke zijn, worden de ambulanceverpleegkundigen en -chauffeurs geconfronteerd met lief en leed, hoogoplopende emoties, paniek en soms bizarre situaties, maar vooral met mensen en hun verhalen.



Over Verhalen uit de ambulance:

'Ik ben er in begonnen te lezen en kon niet stoppen.'

'Een boek dat boeit, verrast, ontroert en laat lachen. G-E-W-E-L-D-I-G'

'Door het lezen van deze verhalen groeit het begrip voor de medewerkers van de ambulancezorg. Wanneer ik nu een ambulance zie rijden, dan denk ik aan de aspecten van het ambulancewerk en heb ik bewust bewondering voor deze mensen.'

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mariëtte Middelbeek
Uitgever
Uitgeverij Marmer
ISBN
9789460680762
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176