Vergroot je charisma (e-Book)

Prijs € 14,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Petra Stienen, Maximiliaan Winkelhuis

EPUB met digitaal watermerk | September 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Je bent trots als een pauw op je organisatie, je nieuwe product of je plan voor een betere wereld. Je wilt er graag over vertellen. Op een podium, in de media of aan collega´s. Dankzij dit boek durf je dat vol vertrouwen te doen. Want je bent er inmiddels van overtuigd dat je met meer charisma meer aandacht krijgt voor de inhoud van je verhaal. Je hebt ook ontdekt dat charisma iets is dat je kunt ontwikkelen en vergroten.Petra Stienen en Maximiliaan Winkelhuis begeleiden al vele jaren beginnende en ervaren sprekers in het bedrijfsleven, bij de overheid, in de politiek en bij maatschappelijke organisaties. Maak ook kennis met hun verfrissende aanpak. Ontdek hoe je authentieker, speelser en met meer gevoel je verhaal overtuigend kunt neerzetten.Vergroot je charisma is een inspirerende gids, met veel praktijkvoorbeelden, tests en tips, die je helpt jezelf te laten zien, daarvan te genieten en anderen te raken met je verhaal.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Petra Stienen, Maximiliaan Winkelhuis
Uitgever
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046825105
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2019
Bestandsgrootte
2329384 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
215

Beschrijving

Je bent trots als een pauw op je organisatie, je nieuwe product of je plan voor een betere wereld. Je wilt er graag over vertellen. Op een podium, in de media of aan collega´s. Dankzij dit boek durf je dat vol vertrouwen te doen. Want je bent er inmiddels van overtuigd dat je met meer charisma meer aandacht krijgt voor de inhoud van je verhaal. Je hebt ook ontdekt dat charisma iets is dat je kunt ontwikkelen en vergroten.
Petra Stienen en Maximiliaan Winkelhuis begeleiden al vele jaren beginnende en ervaren sprekers in het bedrijfsleven, bij de overheid, in de politiek en bij maatschappelijke organisaties. Maak ook kennis met hun verfrissende aanpak. Ontdek hoe je authentieker, speelser en met meer gevoel je verhaal overtuigend kunt neerzetten.
Vergroot je charisma is een inspirerende gids, met veel praktijkvoorbeelden, tests en tips, die je helpt jezelf te laten zien, daarvan te genieten en anderen te raken met je verhaal.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Petra Stienen, Maximiliaan Winkelhuis
Uitgever
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046825105
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2019
Bestandsgrootte
2329384 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
215