VERBINDEN BOVEN VERDELEN (e-Book)

Mensen zijn de oplossing, niet het probleem

Prijs € 14,99
Download direct dit e-Book

Mohamed Ridouani

EPUB met digitaal watermerk | November 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hoe ziet de samenleving van morgen eruit? Waarom hebben we nood aan politici die verbinden in plaats van polariseren? En hoe kunnen we met z'n allen vooruitgaan, zonder iemand achter te laten?Onze maatschappij staat voor grote uitdagingen. We moeten nieuwe antwoorden vinden voor thema's als veiligheid, mobiliteit, huisvesting, klimaat, economie en samenleven met diverse culturen. Maar door onze steden op de juiste manier te ontwikkelen, kunnen we samen positieve verandering in gang zetten.Op basis van verwezenlijkingen in Leuven en met inzicht in internationale ontwikkelingen biedt Mohamed Ridouani een perspectief op groene, veilige en kansrijke steden: van de waarde van samenwerking over de kracht van diversiteit, tot het belang van aandacht voor alle inwoners.Dit is een persoonlijk boek over geloof in de toekomst, over een beleid dat mensen verbindt en niet verdeelt. In steden die er voor iedereen zijn, die leefbare buurten hebben en iedereen kansen bieden. Maar bovenal is het een antwoord op doorgedreven extremisme, onzekerheid en wantrouwen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mohamed Ridouani
Uitgever
Lannoo Campus
ISBN
9789401450560
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2018
Bestandsgrootte
917416 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
180

Beschrijving

Hoe ziet de samenleving van morgen eruit?
Waarom hebben we nood aan politici die verbinden in plaats van polariseren?
En hoe kunnen we met z'n allen vooruitgaan, zonder iemand achter te laten?

Onze maatschappij staat voor grote uitdagingen. We moeten nieuwe antwoorden vinden voor thema's als veiligheid, mobiliteit, huisvesting, klimaat, economie en samenleven met diverse culturen. Maar door onze steden op de juiste manier te ontwikkelen, kunnen we samen positieve verandering in gang zetten.

Op basis van verwezenlijkingen in Leuven en met inzicht in internationale ontwikkelingen biedt Mohamed Ridouani een perspectief op groene, veilige en kansrijke steden: van de waarde van samenwerking over de kracht van diversiteit, tot het belang van aandacht voor alle inwoners.

Dit is een persoonlijk boek over geloof in de toekomst, over een beleid dat mensen verbindt en niet verdeelt. In steden die er voor iedereen zijn, die leefbare buurten hebben en iedereen kansen bieden. Maar bovenal is het een antwoord op doorgedreven extremisme, onzekerheid en wantrouwen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mohamed Ridouani
Uitgever
Lannoo Campus
ISBN
9789401450560
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2018
Bestandsgrootte
917416 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
180