Veel succes!

Prijs € 18,95

Uitverkocht

Frans Wijngaarden

Paperback | December 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De gemiddelde professional heeft geen beeld waarom en hoe hij wel of niet tot succesvolle resultaten komt...Dat is niet het ergste: het maakt hem niet uit. Als het niet lukt om tot resultaten te komen ligt het aan het weer, de omgeving, de baas, lastige klanten, irritante collega's, het beperkte budget, de markt of de stand van de maan.Gelukkig ben jij geen gemiddelde professional. Je wil graag succes boeken, en grip hebben op hoe jij stuurt op succes, hoe je jezelf grondig leert kennen op dit gebied en hoe je steeds beter zelf stuurt op het neerzetten van professionele resultaten waar je trots op bent. Veel succes! is een handboek om je daarbij te supporten. Alle stappen van het proces van 'start' tot 'succes' komen aan bod. Zelf sturen op succes en leren zijn belangrijke bouwstenen die in elk hoofdstuk terugkomen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Frans Wijngaarden
Uitgever
Trichis Publishing
ISBN
9789490608767
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

De gemiddelde professional heeft geen beeld waarom en hoe hij wel of niet tot succesvolle resultaten komt...
Dat is niet het ergste: het maakt hem niet uit. Als het niet lukt om tot resultaten te komen ligt het aan het weer, de omgeving, de baas, lastige klanten, irritante collega's, het beperkte budget, de markt of de stand van de maan.
Gelukkig ben jij geen gemiddelde professional. Je wil graag succes boeken, en grip hebben op hoe jij stuurt op succes, hoe je jezelf grondig leert kennen op dit gebied en hoe je steeds beter zelf stuurt op het neerzetten van professionele resultaten waar je trots op bent.
Veel succes! is een handboek om je daarbij te supporten. Alle stappen van het proces van 'start' tot 'succes' komen aan bod. Zelf sturen op succes en leren zijn belangrijke bouwstenen die in elk hoofdstuk terugkomen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Frans Wijngaarden
Uitgever
Trichis Publishing
ISBN
9789490608767
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160