Van stamppot naar pasta (e-Book)

een Nederlands gezin in Italie

Prijs € 7,50
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Bionda Boerkamp

EPUB met digitaal watermerk | April 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Zon, zee, pasta, pizza, ijs, la dolce vita. In 2006 verruilt Bionda samen met haar man Alwin en zoontjes Mike, Robbie en Jim het koude Nederland voor een nieuw avontuur in het Italiaanse dorpje Montefiore dell’Aso in de regio Le Marche. Dat betekent: spraakverwarring, cultuurverschillen, het niet na komen van afspraken en de stress met betrekking tot het opstarten van een B&B in Italië, maar ook genieten. Van de zon, de Italiaanse gastvrijheid, de nieuwe Italiaanse vriendjes van de kinderen, het voetballen in Italië en de geweldige avonturen. Bionda Boerkamp – Hoving (1974) Na haar studie communicatie werkt Bionda enkele jaren als communicatiemedewerker bij diverse bedrijven. Het leven als werkende moeder met drie jonge kinderen is zwaar. Al jaren droomt ze samen met haar man Alwin van een eigen bedrijfje in het zonnige Italië. Tenslotte hakken ze de knoop door. De banen worden opgezegd, het huis verkocht, klaar voor een nieuw avontuur. De familie Boerkamp kent u uit de serie Ik Vertrek.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bionda Boerkamp
Uitgever
Uitgeverij Grenzenloos
ISBN
9789461851536
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2016
Bestandsgrootte
859854 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
295

Beschrijving

Zon, zee, pasta, pizza, ijs, la dolce vita. In 2006 verruilt Bionda samen met haar man Alwin en zoontjes Mike, Robbie en Jim het koude Nederland voor een nieuw avontuur in het Italiaanse dorpje Montefiore dell’Aso in de regio Le Marche. Dat betekent: spraakverwarring, cultuurverschillen, het niet na komen van afspraken en de stress met betrekking tot het opstarten van een B&B in Italië, maar ook genieten. Van de zon, de Italiaanse gastvrijheid, de nieuwe Italiaanse vriendjes van de kinderen, het voetballen in Italië en de geweldige avonturen. Bionda Boerkamp – Hoving (1974)
Na haar studie communicatie werkt Bionda enkele jaren als communicatiemedewerker bij diverse bedrijven. Het leven als werkende moeder met drie jonge kinderen is zwaar. Al jaren droomt ze samen met haar man Alwin van een eigen bedrijfje in het zonnige Italië. Tenslotte hakken ze de knoop door. De banen worden opgezegd, het huis verkocht, klaar voor een nieuw avontuur. De familie Boerkamp kent u uit de serie Ik Vertrek.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bionda Boerkamp
Uitgever
Uitgeverij Grenzenloos
ISBN
9789461851536
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2016
Bestandsgrootte
859854 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
295