Van Regenworm tot Pauw (e-Book)

mijn weg naar een unieke vorm van yoga en beweging

Prijs € 7,49
Download direct dit e-Book

Angéla Kramers, Maartje Oosterhof

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Na haar uitbundige, extraverte Dolly Dots-tijd beleefde Angéla Kramers een periode waarin ze juist de weg naar binnen aflegde. Ze hield zich onder andere bezig met yoga en meditatie. Inmiddels heeft ze haar eigen yogastudio, waar ze haar cursisten een combinatie biedt van traditionele yoga- en meditatietechnieken en de Animal Energetic Gateways. De Gateways zijn door de Israëlische dans- en bewegingspedagoog Or Bagim ontwikkelde houdingen, bewegingen en klanken die bij verschillende dieren horen. Door het oefenen van een Gateway kunnen we in contact komen met de eigenschappen van het dier zoals die ook in ons aanwezig zijn. Denk aan het vermogen om te genieten van de kat, de trots van de pauw of de onverzettelijke kracht van de beer. Kwaliteiten die we vervolgens sterker in ons dagelijks leven kunnen inzetten. In dit boek laat Kramers aan de hand van voorbeelden uit haar eigen leven zien hoe krachtig en helend deze bijzondere vorm van yoga is.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Angéla Kramers, Maartje Oosterhof
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029577984
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2011
Bestandsgrootte
1367359 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Na haar uitbundige, extraverte Dolly Dots-tijd beleefde Angéla Kramers een periode waarin ze juist de weg naar binnen aflegde. Ze hield zich onder andere bezig met yoga en meditatie. Inmiddels heeft ze haar eigen yogastudio, waar ze haar cursisten een combinatie biedt van traditionele yoga- en meditatietechnieken en de Animal Energetic Gateways. De Gateways zijn door de Israëlische dans- en bewegingspedagoog Or Bagim ontwikkelde houdingen, bewegingen en klanken die bij verschillende dieren horen.
Door het oefenen van een Gateway kunnen we in contact komen met de eigenschappen van het dier zoals die ook in ons aanwezig zijn. Denk aan het vermogen om te genieten van de kat, de trots van de pauw of de onverzettelijke kracht van de beer. Kwaliteiten die we vervolgens sterker in ons dagelijks leven kunnen inzetten. In dit boek laat Kramers aan de hand van voorbeelden uit haar eigen leven zien hoe krachtig en helend deze bijzondere vorm van yoga is.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Angéla Kramers, Maartje Oosterhof
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029577984
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2011
Bestandsgrootte
1367359 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig