Van big brother tot hersenhype

de psycholoog in de praktijk

Prijs € 20,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Jaap van Ginneken

Paperback | December 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Jaap van Ginneken buigt zich over het geweten en de toekomst van de psychologie. Deze 'mentaliteitsgeschiedenis' verschijnt bij het 75-jarig jubileum van het NIP, de beroepsvereniging van psychologen. De auteur behandelt thema's en kwesties uit de beroepspraktijk en schildert ondertussen een boeiende geschiedenis van het NIP, met de nadruk op de periode 1988-2013. Het boek vormt een mooie inspiratiebron voor (aankomende) psychologen.Jaap van Ginneken is media- en massapsycholoog. Hij publiceerde twintig boeken in vijf talen en is een veelgevraagd spreker over sociale psychologie. Het 75-jarig jubileum van het NIP wordt gevierd op 13 december 2013 met een groot lustrumcongres. Het centrale thema is 'het geweten van de psychologie'.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jaap van Ginneken
Uitgever
Boom Cure & Care
ISBN
9789461058867
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Beschrijving

Jaap van Ginneken buigt zich over het geweten en de toekomst van de psychologie. Deze 'mentaliteitsgeschiedenis' verschijnt bij het 75-jarig jubileum van het NIP, de beroepsvereniging van psychologen. De auteur behandelt thema's en kwesties uit de beroepspraktijk en schildert ondertussen een boeiende geschiedenis van het NIP, met de nadruk op de periode 1988-2013. Het boek vormt een mooie inspiratiebron voor (aankomende) psychologen.

Jaap van Ginneken is media- en massapsycholoog. Hij publiceerde twintig boeken in vijf talen en is een veelgevraagd spreker over sociale psychologie. Het 75-jarig jubileum van het NIP wordt gevierd op 13 december 2013 met een groot lustrumcongres. Het centrale thema is 'het geweten van de psychologie'.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jaap van Ginneken
Uitgever
Boom Cure & Care
ISBN
9789461058867
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200