Vakantievriendinnen

Prijs € 9,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Gonneke Huizing

Paperback | Maart 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

* Eerdere titel (Babylove) kerntitel Jonge Jury 2009, om die reden bezoekt de auteur extra veel middelbare scholen * Thema: Lovergirl (vrouwelijke variant van de zgn. loverboy) * Verschijnt in vernieuwde Life reeks Promotie: Actie: stuur je vakantievriendin een kaartje De ontmoeting met Chelsea maakt Daphnes vakantie helemaal goed. Chelsea heeft lef, ze ziet er supergoed uit en ze is heel gul - overdreven gul eigenlijk, vindt Daphne, als ze zomaar een hippe I-phone van haar nieuwe vriendin krijgt! Maar Chelsea gunt haar niet al te veel tijd om daar over na te denken… Gonneke Huizing is geboren in Groningen, waar ze nog steeds woont en werkt: eerst als docente op een middelbare school, nu als tekstschrijver. Daarnaast bezoekt ze ook regelmatig scholen om te vertellen over haar boeken. Net als Babylove dit jaar, waren ook haar boeken Mes op de keel, Fluiten in het donker en 4 Love kerntitel voor de Jonge Jury. Mes op de keel werd destijds bovendien genomineerd.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gonneke Huizing
Uitgever
Uitgeverij Holland
ISBN
9789025110901
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

* Eerdere titel (Babylove) kerntitel Jonge Jury 2009, om die reden bezoekt de auteur extra veel middelbare scholen
* Thema: Lovergirl (vrouwelijke variant van de zgn. loverboy)
* Verschijnt in vernieuwde Life reeks

Promotie:
Actie: stuur je vakantievriendin een kaartje

De ontmoeting met Chelsea maakt Daphnes vakantie helemaal goed. Chelsea heeft lef, ze ziet er supergoed uit en ze is heel gul - overdreven gul eigenlijk, vindt Daphne, als ze zomaar een hippe I-phone van haar nieuwe vriendin krijgt! Maar Chelsea gunt haar niet al te veel tijd om daar over na te denken…

Gonneke Huizing is geboren in Groningen, waar ze nog steeds woont en werkt: eerst als docente op een middelbare school, nu als tekstschrijver. Daarnaast bezoekt ze ook regelmatig scholen om te vertellen over haar boeken. Net als Babylove dit jaar, waren ook haar boeken Mes op de keel, Fluiten in het donker en 4 Love kerntitel voor de Jonge Jury. Mes op de keel werd destijds bovendien genomineerd.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gonneke Huizing
Uitgever
Uitgeverij Holland
ISBN
9789025110901
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128