Vaarwelkom (e-Book)

Prijs € 1,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

James Worthy

EPUB met digitaal watermerk | September 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ondanks dat al zijn dromen zijn uitgekomen lukt het de naamloze hoofdpersoon maar niet om een gevoel van geluk te ervaren. Zijn relatie staat op springen, zijn vader is dementerend en spoken uit het verleden jagen onrustig door zijn hoofd. Wanneer hij een brief krijgt van een oudere man die zegt hem te kunnen helpen, besluit hij de uitnodiging aan te nemen. Op het platteland van Groningen moet hij de confrontatie met zichzelf aangaan, maar eenmaal daar blijkt al snel dat de man er nogal onalledaagse methodes op nahoudt. Wie helpt wie nu eigenlijk? De werkelijkheid verandert steeds meer in een sprookje en het geluk lijkt ongrijpbaarder dan gehoopt. In de buik van de wolf is een eigengereide, geestige roman over weemoed, zingeving en de vraag hoe mens te zijn in een verwarrende wereld. Een verhaal ook over de onmetelijke liefde voor een vrouw en een kind.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
James Worthy
Uitgever
Lebowski
ISBN
9789048817634
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2019
Bestandsgrootte
2327878 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Ondanks dat al zijn dromen zijn uitgekomen lukt het de naamloze hoofdpersoon maar niet om een gevoel van geluk te ervaren. Zijn relatie staat op springen, zijn vader is dementerend en spoken uit het verleden jagen onrustig door zijn hoofd. Wanneer hij een brief krijgt van een oudere man die zegt hem te kunnen helpen, besluit hij de uitnodiging aan te nemen. Op het platteland van Groningen moet hij de confrontatie met zichzelf aangaan, maar eenmaal daar blijkt al snel dat de man er nogal onalledaagse methodes op nahoudt. Wie helpt wie nu eigenlijk? De werkelijkheid verandert steeds meer in een sprookje en het geluk lijkt ongrijpbaarder dan gehoopt.
In de buik van de wolf is een eigengereide, geestige roman over weemoed, zingeving en de vraag hoe mens te zijn in een verwarrende wereld. Een verhaal ook over de onmetelijke liefde voor een vrouw en een kind.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
James Worthy
Uitgever
Lebowski
ISBN
9789048817634
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2019
Bestandsgrootte
2327878 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig