Ultieme BBQ boek

alle praktische info en toffe recepten voor een geslaagde barbecue

€ 12,50
Prijs € 4,95

Uitverkocht

Paperback | Juli 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Steeds meer mensen verzamelen zich op zwoele lente)- en zomeravonden rond de barbecue. BBQ is veel meer dan eten, het is een ritueel en een sociaal gebeuren. De geur van gloeiende houtskool en brandend vlees, de frisheid van het aperitief en de groentjes, de pittigheid van de sauzen en de vreugde van het samenzijn rond the tuinterras: onweerstaanbaar! Deze gids staat boordevol info over hoe je van je barbecue een geslaagd festijn maakt: welk barbecuestel koop je het best, welk gereedschap is onmisbaar, hoe bereid je je vuur voor, wat mag er wanneer op het rooster, wat drinken we erbij, hoe kan je tuin en tafel extra gezellig maken, welke kruiden horen erbij, en hoe hou je alles veilig? Ten slotte vind je tientallen vleesrecepten, maar ook van sauzen, salades en desserts, die je zullen doen watertanden.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts
ISBN
9789089311283
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
157

Beschrijving

Steeds meer mensen verzamelen zich op zwoele lente)- en zomeravonden rond de barbecue. BBQ is veel meer dan eten, het is een ritueel en een sociaal gebeuren. De geur van gloeiende houtskool en brandend vlees, de frisheid van het aperitief en de groentjes, de pittigheid van de sauzen en de vreugde van het samenzijn rond the tuinterras: onweerstaanbaar!
Deze gids staat boordevol info over hoe je van je barbecue een geslaagd festijn maakt: welk barbecuestel koop je het best, welk gereedschap is onmisbaar, hoe bereid je je vuur voor, wat mag er wanneer op het rooster, wat drinken we erbij, hoe kan je tuin en tafel extra gezellig maken, welke kruiden horen erbij, en hoe hou je alles veilig?

Ten slotte vind je tientallen vleesrecepten, maar ook van sauzen, salades en desserts, die je zullen doen watertanden.

 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts
ISBN
9789089311283
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
157