uitdaging van 4 uur

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Tom Wood

Paperback | November 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Na het enorme succes van Een werkweek van 4 uur vond Tim Ferriss het tijd voor een andere uitdaging: hoe word je gezond en fit in slechts vier uur trainen per week. Het lijkt veel, maar stiekem loopt, fietst en sjouwt bijna iedereen wel 4 uur per week. Maar hoe zet je die tijd om in een effectieve work–out? Moet je je gewoon maar neerleggen bij "zware botten" en "zwembandjes"? Tim onderzocht met behulp van medici en wetenschappers of erfelijkheid je inderdaad een lichaam kan opleggen waar je niet gelukkig mee bent. Tims uitgebalanceerde dieet– en trainingsprogramma is het verrassende antwoord op vijftien jaar onderzoek naar de vraag: hoe omzeil je je genen en krijg je het perfecte figuur waarvan je al die jaren hebt gedacht dat het buiten je bereik lag. Vergeet wat hip en "happening" is en doe wat echt werkt!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tom Wood
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789022553985
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Na het enorme succes van Een werkweek van 4 uur vond Tim Ferriss het tijd voor een andere uitdaging: hoe word je gezond en fit in slechts vier uur trainen per week. Het lijkt veel, maar stiekem loopt, fietst en sjouwt bijna iedereen wel 4 uur per week. Maar hoe zet je die tijd om in een effectieve work–out?

Moet je je gewoon maar neerleggen bij "zware botten" en "zwembandjes"? Tim onderzocht met behulp van medici en wetenschappers of erfelijkheid je inderdaad een lichaam kan opleggen waar je niet gelukkig mee bent. Tims uitgebalanceerde dieet– en trainingsprogramma is het verrassende antwoord op vijftien jaar onderzoek naar de vraag: hoe omzeil je je genen en krijg je het perfecte figuur waarvan je al die jaren hebt gedacht dat het buiten je bereik lag. Vergeet wat hip en "happening" is en doe wat echt werkt!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tom Wood
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789022553985
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig