Twee zussen (e-Book)

Bruiden van IS

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Åsne Seierstad

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Op een dag in 2013 komen de tieners Ayan en Leila onverwacht niet thuis. ’s Avonds hoort hun vader dat ze naar Syrië zijn vertrokken om te strijden in het kalifaat. Hij, zelf een voormalig kindsoldaat in zijn geboorteland Somalië, gaat naar hen op zoek, een beangstigende reis die hem voert naar gebieden die gecontroleerd worden door IS. Twee zussen is het huiveringwekkende verhaal van twee meisjes die een oorlog vechten die hun familie en een land splijt. En het is het verhaal over ons, in het gepolariseerde West-Europa van vandaag. Verteld door een auteur die als geen ander dit intense verhaal in al zijn facetten kan laten zien, dicht op de huid, alsof we er zelf bij zijn.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Åsne Seierstad
Uitgever
De Geus
ISBN
9789044538212
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2018
Bestandsgrootte
4373763 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
431

Beschrijving

Op een dag in 2013 komen de tieners Ayan en Leila onverwacht niet thuis. ’s Avonds hoort hun vader dat ze naar Syrië zijn vertrokken om te strijden in het kalifaat. Hij, zelf een voormalig kindsoldaat in zijn geboorteland Somalië, gaat naar hen op zoek, een beangstigende reis die hem voert naar gebieden die gecontroleerd worden door IS.
Twee zussen is het huiveringwekkende verhaal van twee meisjes die een oorlog vechten die hun familie en een land splijt. En het is het verhaal over ons, in het gepolariseerde West-Europa van vandaag. Verteld door een auteur die als geen ander dit intense verhaal in al zijn facetten kan laten zien, dicht op de huid, alsof we er zelf bij zijn.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Åsne Seierstad
Uitgever
De Geus
ISBN
9789044538212
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2018
Bestandsgrootte
4373763 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
431