Tussen jou en mij

Prijs € 21,99

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Lisa Hall

Paperback | Mei 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat aanvankelijk een 'gewone' psychologische thriller over huiselijk geweld lijkt te zijn, is in werkelijkheid een verhaal waarin de schrijfster een geraffineerd spel speelt met aannames en vooroordelen. Door het vertelperspectief, het gebruik van 'uniseks' voornamen en het feit dat er niet met 'hij' of 'zij' naar de hoofdpersonen wordt verwezen, zullen de meeste lezers ervan uitgaan dat de man de dader is. Uiteindelijk blijkt echter dat de vrouw geweld gebruikt, en wordt duidelijk dat het fysieke aspect maar een onderdeel is bij partnermishandeling.Lisa Hall overtuigt met dit debuut, waarin ze beklemmend realistisch weergeeft hoe het tussen twee mensen vreselijk mis kan gaan.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lisa Hall
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402722505
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Beschrijving

Wat aanvankelijk een 'gewone' psychologische thriller over huiselijk geweld lijkt te zijn, is in werkelijkheid een verhaal waarin de schrijfster een geraffineerd spel speelt met aannames en vooroordelen.

Door het vertelperspectief, het gebruik van 'uniseks' voornamen en het feit dat er niet met 'hij' of 'zij' naar de hoofdpersonen wordt verwezen, zullen de meeste lezers ervan uitgaan dat de man de dader is. Uiteindelijk blijkt echter dat de vrouw geweld gebruikt, en wordt duidelijk dat het fysieke aspect maar een onderdeel is bij partnermishandeling.

Lisa Hall overtuigt met dit debuut, waarin ze beklemmend realistisch weergeeft hoe het tussen twee mensen vreselijk mis kan gaan.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lisa Hall
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402722505
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320