Tussen de regels (e-Book)

De drieëntwintigste zaak voor commissario Brunetti

Prijs € 6,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Donna Leon

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Op een saaie maandagmiddag ontvangt commissario Brunetti een vreemd telefoontje van de directeur van de Venetiaanse bibliotheek; er zijn kostbare pagina's gestolen uit enkele zeldzame boeken. Alle sporen leiden naar een Amerikaanse professor die onderzoek deed naar de werken. Het enige probleem: de man ontvluchtte de bibliotheek eerder die dag, en blijkt onvindbaar. Sterker, hij lijkt niet te bestaan. Terwijl het onderzoek voortduurt neemt het aantal verdachten toe. En wanneer een theoloog die al jaren een vaste klant is in de bibliotheek wordt vermoord, moet Brunetti zich de vraag stellen waar de grens ligt tussen schuldig en onschuldig.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Donna Leon
Uitgever
Cargo
ISBN
9789403199610
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2022
Bestandsgrootte
2664803 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Beschrijving

Op een saaie maandagmiddag ontvangt commissario Brunetti een vreemd telefoontje van de directeur van de Venetiaanse bibliotheek; er zijn kostbare pagina's gestolen uit enkele zeldzame boeken. Alle sporen leiden naar een Amerikaanse professor die onderzoek deed naar de werken. Het enige probleem: de man ontvluchtte de bibliotheek eerder die dag, en blijkt onvindbaar. Sterker, hij lijkt niet te bestaan.
Terwijl het onderzoek voortduurt neemt het aantal verdachten toe. En wanneer een theoloog die al jaren een vaste klant is in de bibliotheek wordt vermoord, moet Brunetti zich de vraag stellen waar de grens ligt tussen schuldig en onschuldig.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Donna Leon
Uitgever
Cargo
ISBN
9789403199610
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2022
Bestandsgrootte
2664803 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272