Trouweloze muziek en verdwijnende inkt (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Elvis Costello

EPUB met digitaal watermerk | December 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Elvis Costello, geboren als Declan Patrick MacManus, groeide op in Londen en Liverpool als kleinzoon van een trompettist op de White Star Line en zoon van een jazzmuzikant die succesvol werd als zanger van een radiodansorkest. Costello zette de familietraditie voort en veroverde de wereld van de popmuziek voor zijn vierentwintigste. In dit boek geeft Costello zijn unieke visie op zijn onwaarschijnlijke en soms komische tocht naar internationaal succes. Met uitstapjes langs de tot nu toe onbesproken emotionele fundamenten van zijn bekendste liedjes en de hits van morgen. Het boek staat vol verhalen en observaties over zijn beroemde coauteurs en andere samenzweerders. Ook gaat hij de minder mooie kant van het beroemd zijn niet uit de weg.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Elvis Costello
Uitgever
VIP
ISBN
9789044974485
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2015
Bestandsgrootte
13405688 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
647

Beschrijving

Elvis Costello, geboren als Declan Patrick MacManus, groeide op in Londen en Liverpool als kleinzoon van een trompettist op de White Star Line en zoon van een jazzmuzikant die succesvol werd als zanger van een radiodansorkest. Costello zette de familietraditie voort en veroverde de wereld van de popmuziek voor zijn vierentwintigste.

In dit boek geeft Costello zijn unieke visie op zijn onwaarschijnlijke en soms komische tocht naar internationaal succes. Met uitstapjes langs de tot nu toe onbesproken emotionele fundamenten van zijn bekendste liedjes en de hits van morgen. Het boek staat vol verhalen en observaties over zijn beroemde coauteurs en andere samenzweerders. Ook gaat hij de minder mooie kant van het beroemd zijn niet uit de weg.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Elvis Costello
Uitgever
VIP
ISBN
9789044974485
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2015
Bestandsgrootte
13405688 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
647